Discussieavond: ‘Leven na het NIET nemen van het vaccin’ – zaterdag 26 juni

Met deze avond wil Sky High Creations een podium bieden om elkaar te helpen, ervaringen uit te wisselen en te delen hoe met deze uitdaging om te gaan. Want we zullen elkaar moeten bijstaan in een wereld die wordt gedomineerd door de opvatting dat je vooral de regels moet volgen. “Was je handen stuk, draag een mondmasker en laat je vaccineren.”

De avond start met een paar korte inleidingen van Door Frankema, Fred Teunissen en Roeland Beljon. Het is de bedoeling dat daarna voornamelijk het publiek aan het woord is. De discussie vindt plaats aan de hand van stellingen. Nancy Polet zal deze discussie leiden.

Aanvang: 20:00
Afronding: 22:00
Deelname: €10

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Gerelateerd

BPOC2020: aangrijpende getuigenverklaringen over sterfte en ernstige bijwerkingen na covid-vaccinaties

Steeds meer berichten over vaccinatieslachtoffers en steeds meer pogingen om de harde feiten weg te houden van het grote publiek

Brief van een vader aan zijn zoon

Hoe we de totalitaire machtsgreep weerstaan en UN Agenda 2030 het nakijken geven

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Paula Verkerk schreef:

    Lieve mensen,
    Veel te laat heb ik deze aankondiging geopend: was nogal druk met andere zaken. Kan ik alsnog. na overmaking van het bedrag, de zoommeeting achteraf bekijken?

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.