Vrijdag 4 september vanaf 10:00 demonstratie in Den Haag: Stop de spoedwet! Red de Grondwet!

Moeten we alweer de straat op?
Ja, het moet echt, want het is menens.

Morgen begint de Kamer met een hoorzitting over de Tijdelijke wet maatregelen COVID-19 (Kamerstuk 35526) en vrij snel daarna volgt het debat.

Daarom moeten we morgen opnieuw naar Den Haag komen en luidkeels opkomen voor één van onze grootste waarden: onze vrijheid.

Deze wet is een gruwel

Een greep uit de inhoud:

* De 1,5 meterregel wordt wettelijk vastgelegd. Eén van de bizarre consequenties daarvan is dat het voortaan verboden is elkaar een hand te geven. Wie dat wel doet riskeert een boete van honderden euro’s plus een strafblad, met alle gevolgen van dien.

* De minister van VWS (momenteel Hugo de Jonge) mag op eigen gezag – dat wil zeggen zonder de Kamer vooraf te raadplegen – complete bedrijfssectoren, scholen, verpleeghuizen, gebouwen, openbare plaatsen, gebieden en inrichtingen sluiten.

* Hij mag naar believen demonstraties, vergaderingen en manifestaties verbieden.

* En er is verder een zogeheten vangnetbepaling die inhoudt dat de minister ook maatregelen mag nemen in gevallen waarin deze wet niet voorziet. Dit kan bijvoorbeeld een opstap zijn naar gedwongen vaccinaties, gedwongen quarantaines en gedwongen coronatesten.

* Op overtreding van de maatregelen komen bizar hoge boetes te staan.

Kortom, deze wet geeft de minister dictatoriale bevoegdheden.

Schokkend

Staatsrechtgeleerden, juristen en privacybeschermers maken gehakt van het wetsontwerp, maar desondanks gaat de Kamer er in volle vaart mee verder.

Het is schokkend om te zien dat de meeste, zo niet alle maatregelen in deze wet indruisen tegen de letter en de geest van de Grondwet en dat de wet desondanks serieus in behandeling wordt genomen.

Als deze wet wordt aangenomen – en tot nu toe wijst veel in die richting – zal er iets fundamenteel veranderen in onze samenleving. Dit Kabinet verliest dan zijn legitimiteit. Dat is logisch, want je kunt geen loopje nemen met de Grondwet.

Rode draad: aanval op menselijk DNA

Er is nog een andere reden om je tot het uiterste te verzetten tegen deze wet en soortgelijke wetten die er nog aan zitten te komen. Dat is dat de dwang tot vaccinatie – die de rode draad is die door al deze maatregelen loopt – een bedreiging vormt voor onze menselijke, genetische natuur. Deze vaccinaties grijpen namelijk in op ons DNA. Dat is zonder precedent. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat zoiets op het punt staat te gebeuren.

Dit wordt helder uitgelegd in onderstaand gesprek van Roman Bril met Pieter Stuurman.
Daaronder een mooi interview dat Tilasmi Frigge maakte met Willem Engel tijdens de grote demonstratie in Berlijn van 29 augustus. Hoofdonderwerp: juridische acties tegen de opleggers van ‘coronamaatregelen’.

Willem Engel: “Absoluut geen anderhalve meter aanhouden, absoluut elkaar wel aanraken.”

spoedwet

Gerelateerd

Nog een keer de Spoedwet, Noodwet of Tijdelijke wet maatregelen COVID-19

De spoedwet: een product van machtshonger, incompetentie en corruptie

Corona-maatregelen worden stap voor stap onmenselijker. Waar ligt voor jou de grens?

Vier maanden coronacrisis: een tussenbalans in acht stellingen

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Nico schreef:

  Implementeren van een 1,5 meter wet betekent dat NOOIT meer iemand een relatie aan kan gaan.
  Geen verkering, geen relatie, niet trouwen en/of samenwonen …. Eigenlijk ontstaat er een WETTELIJKE VERPLICHTING TOT CELIBAAT !!

  • Margie schreef:

   Wordt weer als vroeger dan 😉 in de poort of achter de rhododendron

   • Nico schreef:

    Het verschil is dit keer dat het meisje niet alleen als hoer wordt bestempeld maar ook nog een boete en strafblad krijgt ….. de abortus levert overigens wel waardevolle “onderdelen” op voor de farmacie

 2. Marcel van den berg schreef:

  De koning heeft al getekend . Morgen is toneelstukje . Het is al een feit.
  Niet normaal maken wat niet normaal is zei hij toch. Leugens list en bedrog
  Het leed is al een feit . Ze hebben schijt aan protesterende mensen grondwet en universele rechten van de mens
  Grote mond over schending mensenrechten in andere landen en doen zelf het hardst
  Zie rutte in rusland met poetin
  Cda schijnheilig dat ze prostitutie willen afschaffen maar wel pedopartij toestemmen . Word er somber en moedeloos van . Rechtzaken door corrupte rechters worden van tafel geveegd. Ministers komen met schijnheilig excuus ermee weg de burger moet bloeden en heeft geen rechten meer
  Ik zeg dit al jaren alles is al lang van te voren bedacht. De meeste mensen slapen nog alleen als iedereen verenigt de straat op gaat en doorloopt tot alles en iedereen verantwoording moet afleggen is er een kans en dat zie ik helaas niet gebeuren
  Nederland voor eerst in haar geschiedenis dictatuur en bevolking heeft er zelf om gevraagd dat is het trieste

  • Anne schreef:

   M.b.t. dit laatste: klopt. Nederland slaapt. Een grote groep mensen komt niet verder dan de eeuwige complottheorie. Maar het is al lang geen theorie meer. Het is keiharde realiteit. Pas al
   er een bord concentratiekamp rondom de gemeente staat, dan vragen sommigen zich pas af: wat is er gebeurd? Ja hallo wakker worden. De nieuwe wereld orde wordt hardhandig uitgerold, waarbij maximaal misbruik wordt gemaakt van lieve onwetende mensen middels een angstcult. Dus geen huisje boompje beestje meer. Een leven dat een soort hel op aarde moet gaan worden. Waar nooit meer vermaak en amusement is. Geen festival, sportevenement, Eurovisiesongfestival, bioscoop, theater, uit eten. Niets meer. Ook geen consumptie meer. En dat alles voor een gespeeld virus dat hooguit een slappe verkoudheid geeft. Je moet in die 666 saturnus death cult je eerst laten vaccineren daarna mag je pas weer leuke dingen doen, als je dan nog leeft. Maar … dan is de economie al naar zijn grootje en zijn miljoenen mensen gestorven voor een paar hufters (< 0,1% van de mensheid) die zichzelf elite noemen (el betekent saturnus) en die de mensheid haten en vervloeken. Het is immers het kwaad. Echter nu de keerzijde: wij zijn met veel meer (99,9%), we zijn creatief, flexibel, werken goed samen. We staan er gelukkig niet alleen voor. Het goede nieuws is dat het uiteindelijk goed komt. En ja er zal gevochten gaan worden. Niks vaccinatie en 24/7 surveillance. Het zou toch gek zijn als we zonder te vechten ten onder gaan. Verder moet bedacht worden dat er ook overheidsdienaars zijn die het absoluut niet eens zijn met wat de regeringen doen. Dit geldt ook voor de positieve facties van de militairen overal ter wereld.

 3. J. Rozen schreef:

  Viroloog: als een aanvulling op eerdere commentaar: alle nu genomen maatregelen zijn juist ziekmakend. Mondkapjes zorgen ervoor dat een persoon kooldioxide en zijn eigen bacteriën, schimmelsporen c.q. virus (indien van toepassing) inademen. De concentratie kooldioxide in het bloed loopt op terwijl het immuunsysteem zuurstof middels frisse lucht nodig heeft. Daarnaast is het zo dat een virus slechts 30 nanometer is. De poriën in mondkapjes zijn micrometers. Dit is hetzelfde als dat je een vlieg met kippengaas probeert tegen te houden. Bij alle winkels en overal desinfecteren zorgt ervoor dat de beschermende huidflora kapot wordt gemaakt waardoor de bescherming wegvalt. Tevens krijgt men een grote concentratie alcohol binnen (niet 5% als bij een biertje, maar 100%). Evenmin is bekend welke alcohol dit is. Dit is bovendien een aanslag op de lever en op de long term schadelijk. Dan de 1,5 meter afstand. Dit is killing. Bij gezonde personen is het zo dat zij 24/7 hun immuunsysteem trainen. Indien het lichaam een vreemd ziekmakend deeltje opmerkt wordt dit door het lichaam ingekapseld en afgevoerd. Door nu 1,5 meter afstand te hanteren valt het trainen van het perfecte immuunsysteem weg. Nu geen probleem omdat het virus niet kan bestaan vanwege de hoge temperaturen en de ongunstige vochtdruppelgrootte, maar het wordt een keer december. Dan spatschermen. Ziet er professioneel uit, maar lucht met virus krijgt daardoor een hogere stroomsnelheid en wervelt achter het spatscherm in het zog rond. Een persoon achter dit scherm is daarmee van een mogelijke besmetting verzekerd. Zonder een scherm is de concentratie virusdeeltjes lager. De kwaadaardige elite die dit allemaal voor ons verzonnen heeft zorgt er dus voor dat later in het jaar daarmee de ziekteteller omhoog gaat. Slim als ze zijn kunnen ze dan zeggen. Zie je wel hoe erg het is. Nu moet er gevaccineerd worden.

 4. J. Rozen schreef:

  Viroloog: het coronavirus is van alle virussen het zwakste. Kan in deze tijd van het jaar niet bestaan. Het is een dubbelmantelvirus waarvan de buitenmantel simpelweg smelt en de spikes (uitstulpingen om aan een receptorcel aan te haken) denatureren. Optimumtemperatuur is 8.7 °C. De meeste mensen hebben al 20 keer corona in hun leven gehad zonder het te weten. Wordt vaak verward met het rhino-virus (verkoudheid) en influenza-virus (griep). Virus komt alleen van december tot april voor. Dit is de reden waarom er in de zomer geen griep is. Corona leidt hooguit verkoudheid, slappe griep of niet lekker in het vel zitten. Iedere viroloog weet dit. De hele wetenschap weet dit. Dit kan derhalve nooit aanleiding zijn om een volk zo te onderdrukken, hun wil af te nemen, de economie te laten instorten en mensen verplicht te vaccineren. Dit laatste is een dodenspuit. Italiaans wetenschappelijk onderzoek heeft bij een groot aantal vaccins geconstateerd dat hier aluminium, kwik, nanodeeltjes, RF-chips, formaldehyde, fluor, landbouwgif, dode rode bloedcellen en DNA (onbekende herkomst) en uiteraard het zogenaamde coronavirus inzit. Eigenlijk is het een dodenspuit. Degene die het wel overleven zijn dan slaaf tot in de eeuwigheid. Kijken we nu naar vaccinproducent Moderna dan valt op dat ook nog het enzym luciferase (afgeleid van lucifer) in het vaccin zit. Eigenlijk voltrekt zich nu een eindstrijd tussen goed en kwaad op deze wereld. Diegene die maatregelen zoals een spoedwet opzetten zijn niets anders dan dienaars van het kwaad (satanisten). Die proberen nu d.m.v. van een zogenaamde regering, die alles doet behalve het volk dienen, de bevolking te decimeren/tot slaaf te maken in opdracht van de Rothchild-familie. Om te kunnen vaccineren is een reden nodig. Vandaar de kunstmatige verhoging van de testresultaten. Als viroloog probeer ik mensen wakker te maken middels dit bericht. Virusverificatie doctor Kelly Victory

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.