De lucht ontgiften met de orgonite cloudbuster

Als een soort weerkanon in je achtertuin zorgt de orgonite cloudbuster ervoor dat de atmosfeer zijn natuurlijke ritme kan terugvinden en chemtrails ons niet langer kunnen afschermen van de deugddoende zonnestralen.

facebook banner Etheric Warriors

De Facebookbanner van Etheric Warriors met sylph coulds

Koperen buizen vergroten het bereik

Net zoals we koperen buizen gebruiken om in de grond verder te reiken met de werking van het orgonite dat we mee begraven, kunnen we die ook gebruiken om de lucht te (ont)giften.

Daartoe heeft Don Croft eind 2000 de orgonite cloudbuster of kortweg CB ontworpen, niet te verwarren met de cloudbuster van Wilhelm Reich.

Koperen buizen ‘reiken’ doorheen de subtiele energie in hun verlengde. Hoe langer de buizen, hoe verder ze reiken, en hoe verder het orgonite zijn invloed kan doen gelden: het omzetten van DOR in gezonde energie.

Eerst de zendmasten

Ik heb tot hiertoe in mijn artikels hier op TransitieWeb niet gepraat over de orgonite cloudbuster omdat veel mensen in het verleden de neiging hadden er een te kopen of te bouwen en zich verder niet om de zendmasten te bekommeren.

Een orgonite cloudbuster is met een emmer-grote orgonitebasis en zes koperen buizen van 1 meter 80 een krachtig apparaat, maar daarin schuilt ook het gevaar dat men denkt met zwaar geschut alles in één forse klap te kunnen oplossen.

De zendmasten die overal verspreid staan, zijn óók zwaar geschut, dus zo lang die nog werkzaam zijn, komt de volle werking van een orgonite cloudbuster niet tot zijn recht. Als je de invloedrange van een CB pendelt, komt je uit op tientallen kilometers. Als binnen die zone alle zendmasten óók gegift zijn, wordt de hele subtiele atmosfeer op een fors hoger niveau getild, omdat de zendmasten ook al uitgeschakeld zijn. Zie het als een soort verdubbelaar van je giften.

Begrijp me niet verkeerd: een orgonite cloudbuster erbij is altijd een goed idee, ook al bevindt die zich in niet-gegift territorium, maar dan is er een suboptimaal effect.

Een band van slechte energie tussen ons en de zon

Zendmasten maken deel uit van een grote weermanipulatiemachine, en in samenwerking met chemtrails en militaire antenne-installaties zorgen ze ervoor dat er boven in onze atmosfeer een deken van DOR (slechte chi) hangt.

Het gevolg: regenwolken blijven in suspensie en we blijven verstoken van de goede invloed van de zon. De zon die met haar stralen ook ‘het licht’ laat zien aan vertroebelde of verwarde geesten. En daarvan zijn er momenteel een heleboel.

Battle of the clouds

Als je op een namiddag tien tot vijftien zendmasten gift (ontstoort), gebeurt het niet zelden dat het platte artificiële wolkendek openbreekt en er prachtige cumuluswolken verschijnen. Of de regenwolken die door een artificieel energiedeken in suspensie bleven hangen, gaan van enthousiasme over zoveel mooie energie over in de vloeibare vorm.

Zeer apart om mee te maken, en ik heb me vaak laten vangen aan mijn intellectuele weerstand om op mijn giftingtrips een paraplu mee te nemen.

In een gegifte regio met positieve energie verschijnen ook vaker zogenaamde ‘sylphs’. Ik heb ze zelf ‘pluimstaartwolken’ gedoopt wegens hun vorm en er zijn uiterst interessante foto’s op internet te vinden waarop het lijkt alsof deze wolken chemtrails ‘opeten’. Een soort energetische ‘battle of the clouds’, waarvoor je kunt supporteren met orgonite.

Het vergif dat in de chemtrails zit, kan door goede energie weer geneutraliseerd worden. Voor mensen die regelmatig naar de lucht kijken: op dagen dat het erg mooi weer is, blijven de chemtrails niet lang hangen, ze verdampen als het ware. Met orgonite bevorder je dat proces.

sylph boven Oss

Sylph verschijnt in openbrekend wolkendek na een middagje giften in Oss, december 2018

Sylphs boven Nîmes, Frankrijk

Sylphs verschijnen tijdens het giften in aug 2019 te Nîmes, Frankrijk

Sylphs verschijnen tijdens het giften in aug 2019 te Nîmes, Frankrijk

Het weer wordt gestuurd, droogte dreigt

Cloudbusters in een regio kunnen het verschil maken tussen wél en geen regen. Het zou mooi zijn als meer mensen – idealiter in combinatie met het giften van zendmasten in hun buurt – zouden besluiten te investeren in een orgonite cloudbuster voor in de tuin of op het terras. Een bijdrage aan wat een netwerk van cloudbusters en gegifte zendmasten zou kunnen worden.

Veel DOR heeft in essentie woestijnvorming tot gevolg: minder regen, meer droogte. De tot vervelens toe herhaalde mantra van oppervlaktewater dat maar niet wil stijgen, grote droogteperiodes die dreigen zullen voor de overheid straks een argument zijn om te vertellen wanneer en hoe lang je mag douchen, en wanneer zelfs helemaal niet. Gebukt gaan onder een door chemtrails en antennes gefaciliteerde onnatuurlijke warmte plus een verbod om nog water te gebruiken is nu niet direct een fijn vooruitzicht.

cloudbuster in Afrika

Georg en Friedrike Ritschl doneren een cloudbuster aan een Zuid-Afrikaanse boer tijdens de Karoo-desert giftingcampagne in februari 2020

orgonite cloudbuster bij boer in Afrika

Doe mee

Maar zo ver hoeft het niet te komen. Het is waar dat de positieve effecten op het weer vaak pas te zien zijn als in een regio quasi alle zendmasten gegift zijn. Maar momenteel zijn veel mensen hard aan het werk hun orgonitesteentje bij te dragen in hun stukje Nederland.

Met elke dag die voorbijgaat, winnen we terrein terug. Ik durf al te dromen van luchten waarin chemtrails amper nog blijven hangen, gezonde zomerse onweders die de drukkende warmte verdrijven en een einde aan het Verenigde Naties-gezeur over waterschaarste.

Hoe fun is dit allemaal! Er worden miljarden belastinggeld weggesluisd naar projecten als chemtrails, weermanipulatie. Maar met relatief kleine bedragen van slechts hier en daar een pientere ziel kan het systeem als een kaartenhuisje in elkaar vallen. We zijn op het punt aangebroken dat het kan gebeuren. Doe je mee?

Zelf maken

Als je al wat ervaring hebt met orgonite maken, is een cloudbuster ook best makkelijk. Gebruik alleen koperen buizen. Het is inderdaad prijziger dan andere metalen, maar het maakt een enorm verschil.

Edwin Westhoff van www.orgonisnederland.nl heeft de instructies voor het maken van een cloudbuster in het Nederlands op zijn website staan en heeft de Amerikaanse maten omgerekend naar Europese.

De klassieke instructies op www.ethericwarriors.com zijn ook prima. Houd er wel rekening mee dat je in Europa koperen buizen van 28 mm of 35 mm gebruikt.

Kopen

De site www.orgonita.eu biedt een goede en goedkope cloudbuster basis aan, je moet dan enkel nog de 6 koperen buizen erop zetten (1m80 of 2m). Je bespaart forse verzendkosten voor de koperen buizen.

www.orgoniseafrica.com Heeft cloudbusterbasissen, volledige cloudbusters inclusief koperen buizen in 28 en 35mm die slim in twee delen komen, en ook een doe het zelf-emmer, waar je enkel nog zelf hars moet bijdoen om een basis te maken. Enkel de booster-HHG ben ik geen fan van.

Extra info

https://www.quebecorgone.com/orgonite-effets-visibles-atmosphere-visible-effects-atmosphere

Gerelateerd

Met orgonite maken we het verschil

Tips en trucs om zelf aan de slag te gaan met orgonite

Zendmasten, corona en orgonite

Giften met orgonite: negatieve straling omzetten in positieve levensenergie

Onze kinderen: de volgende slachtoffers van de plandemie

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Alfred Melse schreef:

  Hoi, ik zit hier nu 8 dagen aan de kust bij Tarragona in Spanje en.heb maar een keer (1x) een chemtrail gezien terwijl in NL vele malen meer en elke dag!
  Hoe kan dit?

  • Dirk Verelst schreef:

   Chemtrails blijven al dan niet lang hangen afhankelijk van de kwaliteit van de subtiele energie (die we dus verbeteren met orgonite). Het is niet altijd eenvoudig te interpreteren wat er speelt. Als men veel sproeit kan het ook zijn dat het op die plek ‘nodig’ is voor hen.
   Als je sylphs ziet (‘pluimstaartwolken’ , veervormige wolken) weet je dat het met de subtiele energie goed zit. Vaak kun je een ‘gevecht’ zien van chemtrails versus sylphs.
   Een plat levenloos wolkendek is dan weer de slechte variant van mooie levendige cumuluseolken.

 2. Désirée schreef:

  Mogen kruiden verwerkt worden in de cloud of towerbusters ?
  Moeten de koperen buizen niet blijvend afgeschermd worden voor zand,regen…en dat er in kan waaien

 3. maria cornelia vermeiren schreef:

  Dank je wel voor het delen van al je documenten 2020 en 2021. Heel waardevol!

  • Fred Teunissen schreef:

   Graag gedaan!
   Alles online is vluchtig en heel kwetsbaar als het op één plek staat.
   Dit is een goede manier van ’spreiding’.
   Dank voor je waarderende woorden.
   hartelijke groet,
   Fred

 4. Martine Debrouwere schreef:

  Beste Dirk, ik heb gekeken op de site orgonita.eu (ik kocht al eerder busters en HHG om te giften), maar ik zie enkel een cloudbuster mét de koperen buizen er reeds in. Niet de basis-emmer zoals je suggereert. groeten, Martine

  • Dirk Verelst schreef:

   Hoi Martine,
   Wat je ziet op de productpagina is een orgonitebasis met daar 6 korte koperen buizen verticaal in gegoten. Je ziet ook de verbindingsstukken waarmee je de 6 lange koperen buizen van 1,5 tot 2m die je zelf nog moet kopen erop kunt zetten.
   Hopelijk is het zo duidelijk.
   Groet
   Dirk

   www.orgonita.eu/rompe…buster-kit

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.