Brussel, zondag 23 januari: megademo voor de Vrijheid!

Een Europese megademo aanstaande zondag in Brussel. Drie leden van het Europese Parlement vertellen wat er op het spel staat en waarom het zo enorm belangrijk is om aan dit protest deel te nemen. 

Megademo Brussel 23 januari 2022

Hieronder eerst de oproep van de Kroaat Ivan Sinčić, lid van het EU-parlement, om zondag naar Brussel te komen en deel te nemen aan de megademo voor vrijdheid en grondrechten.

Sinčić deed zijn oproep tijdens een persconferentie in Brussel op 13 januari, georganiseerd door drie kritische leden van het EU-parlement.

Tijdens deze persconferentie gaf het Italiaanse Europees parlementslid Francesca Donato een update over de dramatische situatie haar land. Je hoort er niks over in de media, zegt ze. Dus horen we het hier van haar.

De Roemeense afgevaardigde Cristian Terhes gaa in op het politiegeweld in Amsterdam op 2 januari en breder op de repressie in heel de EU, die op weg is een gevangenis te worden voor de eigen burgers.

Het loont de moeite deze persconferentie te bekijken (23 minuten).
Meer dan 100.000 anderen gingen je voor!

Persconferentie

Gerelateerd

Zondag 9 januari 13:00 uur: Samen voor Vrijheid! grote, nationale mars in BRUSSEL

Beelden van de demonstratie in Brussel van zaterdag 29 mei 2021

Dit is geen pandemie, maar een wereldwijde machtsgreep

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ricky Watchman schreef:

    Hier volgt een opmerkelijke video van FallCabal op Bitchute, waarin het gemanipuleerde nieuws van Mainstream Media wordt onthuld; een vreedzame demonstratie wordt gecorrumpeerd door de Antifa en de politie, en vervolgens worden de anti-vaxxers daarvoor beschuldigd door Mainstream Media. En om er nog een schepje boven op te doen; onschuldige demonstranten die niet tot de Antifa behoren worden vernederd en als misdadigers meegenomen in bussen.
    www.bitchute.com/video…5HWS0JIsP/

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.