Beelden van de wereldwijde mars voor de vrijheid op 18 september 2021

Op 18 september 2021 vonden in  meer dan140 steden over de hele wereld demonstraties plaats voor de vrijheid en tegen de instelling van een medische dictatuur. Hier een greep uit beelden die op Twitter zijn gepost. Met dank aan @EliseiNicole voor haar schitterende serie tweets (met nog veel meer demonstraties in nog veel meer steden).

 

 

 

Voor nog veel meer beelden: @EliseiNicole

WWD 18 september 2021 mars voor de vrijheid

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Anoukio schreef:

    Geweldig om te zien!!! Het doet me goed dat er zoveel mensen op de been zijn. Ik hoop dat deze beelden maar veel mensen mogen bereiken en dat er steeds meer mensen gaan beseffen dat we moeten stoppen met gehoorzaam zijn aan de corrupte mensen die zichzelf als machtshebber zien…

  2. avunenziggonl schreef:

    Hartelijk dank voor de fantastische video’s met al die Fantastische mensen die lopen voor onze Vrijheid. Ik ben hun ook ZEER dankbaar !

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.