Aan politiek doen met orgonite?

Wat heeft orgonite, een stukje kunsthars dat kristallen en metalen bevat, met politiek te maken? Veel, vermits je politiek ruim definieert als alles wat betrekking heeft op de orgaisatie van de macht in een samenleving.

Ik hoop u met dit artikeltje duidelijk te maken hoe orgonite kan worden gebruikt om samenlevingen de goede kant op te sturen. Om te begrijpen hoe dit dan wel in zijn werk gaat, is het nodig het begrip subtiele of etherisch energie onder de loep te nemen.

Ether – soms ook wel ’tussenstof’ genoemd – is een alom aanwezig energie waarin mens, natuur, kortom de hele werkelijkheid ingebed ligt. Een subtiel-energetische oceaan die niet alleen rondom, maar ook doorheen ons beweegt. Wilhelm Reich noemde deze oceaan orgone (vandaar ‘ orgonite’). Hij legt in zijn boeken goed uit hoe gedrag van mensen ontstaat door het bewegen of stagneren van deze subtiele energie in het lichaam.

Acupunctuur, waar men met onder andere naalden probeert de Qi weer te doen stromen om ziekte weg te halen, is gestoeld op gelijkaardige inzichten. De mens met zijn vaak irrationele motieven, emoties en gedragingen wordt geleid door de kwaliteit en beweeglijkheid van de subtiele energie (orgone) die zich doorheen en rondom zijn biologisch systeem beweegt.

Subtiele energie

De overal aanwezige orgone is de drager van symbolen, ideeën en (intuïtief) weten. Die kunnen op hun beurt ook worden beschouwd als de ‘materialisatie’ van een bepaalde soort of kwaliteit subtiele energie. We zijn blij als de zon schijnt en kunnen in een depressieve stemming geraken als er te lang een grauwe lucht hangt.

Onderstaand plaatje vat samen hoe een en ander in zijn werk gaat. DOR (Deadly ORgone) is negatieve subtiele energie. POR positieve. Samen met de rest van de tekst hoop ik dat u er beter door gaat begrijpen dat wat er zich op het wereldtoneel afspeelt een manifestatie is van subtiel energetische tendenzen, stromen en patronen.

Als we orgonite ‘giften’ (van de Engelse term voor geschenk: ‘gift’, van ons aan de maatschappij) laten we orgonite achter bij bronnen van DOR (slechte orgone), omdat die DOR mensen irrationeel en autoritair doet redeneren en gedragen.

Een groot deel van onze gedragingen en motivaties ontstaan onbewust: we weten niet altijd goed waarom we de dingen doen zoals we ze doen. We willen allemaal zo graag het juiste doen, maar vaak lukt dat niet. Zelfs als we weten wat dat op een gegeven moment is. Laat staan als we geconfronteerd worden met het onbekende. Als we eerlijk zijn, zullen we moeten toegeven dat we het grootste deel van de tijd onbewust handelen, steunend op gewoontes, reflexen en beperkte inzichten.

Etherische Wijsheid

Maar goed, het leven is geen trip van A naar B in een rechte logische lijn, en politieke en maatschappelijke veranderingen zijn dat ook niet. In die mate zelfs dat wat op dit moment aanvoelt als ‘verkeerd’ op langere termijn net een gouden keus kan blijken te zijn. Je laten leiden door de Etherische Wijsheid of (bijna) goddelijke Intuïtie is niet eenvoudig. Vaak doen we dat ook niet, gemotiveerd als we zijn door angst, conditionering of misplaatste logica. Op bevolkingsniveau vertaalt zich dit in regeringen, wetten, publieke stemming en politieke meningen die op lange termijn funest zijn voor de vrijheid en levensvreugde van bijna iedereen. De weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens en dat merken we als we niet af en toe een stapje achteruitzetten om naar het grotere plaatje te kijken.

Het is een grote misvatting te denken dat we hoofdzakelijk bezig (moeten) zijn met het bestrijden van de ‘illuminati’. Natuurlijk zijn we tegen hun idee van een perfecte gevangenis waarin iedere stap die je zet wordt gemonitord en eventueel bestraft. Maar het grootste deel van de strijd wordt momenteel gestreden op onbewust vlak.

Zwarte magie

Waarom denk je dat the powers that be zo geobsedeerd zijn met zwarte magie en symboliek? Heel eenvoudig: hun leger van bewuste handlangers is zo klein, dat ze voortdurend bezig moeten blijven om de kudde onbewuste schapen in de door hen gewenste richting te doen lopen en hen te doen handelen volgens hun plan. Dit gebeurt door de subtiele wind die doorheen hun hart waait te beïnvloeden. Dit is meer dan beeldspraak: ze corrumperen met hun zendmasten, satanische offers, agressieve architectuur e.d. de subtiele energiesoep waardoor mensen biologisch in hun gedrag worden beïnvloed. Wilhelm Reich, een psychiater en leerling van Freud noemde deze vicieuze cirkel van irrationeel gedrag dat de problematische structuren van de wereld in stand houdt ‘The Emotional Plague’.

Man limps characterogically when the natural self-regulating life expressions are suppressed from birth.”
(Wilhelm Reich)

Witte magie

Gifters voelen maar weinig behoefte om zich te verbinden met een politieke partij, of er uitgesproken meningen op na te houden. We nemen gewoon een zak met orgonite en doen ons ding in ons stukje van de wereld. Door de subtiele energie weer gezond te maken op plekken waar dat van belang is, zorgen we ervoor dat grote groepen mensen van afhankelijk, kwaadaardig, achterdochtig en angstig (zie schema voor een langere maar niet exhaustieve lijst) weer veranderen in compassievolle vrijdenkende, betrouwbare en onafhankelijke wezens!

Dit is een biologisch effect, geen zweverig bijgeloof. We kunnen vervolgens achteroverleunen en de Grote Intelligentie de boel laten oplossen. We voeden het goede in de mens (the Force in de Jedi, zo je wil) en doen de Schaduw (the dark side) in iedereen verschrompelen. Dit is het gevolg van het weer in beweging brengen en doen sprankelen van gestagneerde, dodende subtiele energie, in en rondom ons.

Het mooie van het giften met orgonite is dat iedereen die de basisprincipes begrijpt als Witte Magiër aan de slag kan. Je hoeft geen ‘verheven spiritueel wezen’ te zijn of te worden.

NB Dit artikel is geen volledige beschrijving van orgonite en het giften. Het is meer bedoeld als een aanvulling en achtergrond op eerdere artikels die hier op Transitieweb al verschenen. In die artikels leg ik meer de nadruk op het ontstoren/giften van de 3G/4G/5G zendmasten, omdat dat momenteel letterlijk van levensbelang is voor wat komen gaat. Maar ook andere ’targets’ die orgonite behoeven zijn dus van belang. Zie ook de uitgebreide pdf waarin de verschillende targets werden beschreven.

NB 2 Dit is de Nederlandstalige herwerking van een artikel dat eerder in het Engels verscheen op de Facebookpagina van Etheric Warriors, en op de site van Georg Ritschl www.orgoniseafrica.com

Gerelateerd

Orgonite maken en giften: een handleiding en achtergrond – pdf nu beschikbaar

De lucht ontgiften met de orgonite cloudbuster

Met orgonite maken we het verschil

Tips en trucs om zelf aan de slag te gaan met orgonite

Zendmasten, corona en orgonite

Giften met orgonite: negatieve straling omzetten in positieve levensenergie

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.