31 maart Museumplein: waardig startpunt van een nieuwe vredesbeweging

Eindelijk een mooie opkomst bij een landelijke vredesactie! Zo’n 1500 tot 2000  deelnemers vanmiddag bij de flash mob op het Museumplein. Een samenkomst van een uur, deels in stilte en gekleed met ‘iets wits’.

De oude vredesbeweging is dood. Leve de nieuwe!

Chapeau voor initiatiefnemer George van Houts.
Chapeau voor de deelnemers.
Chapeau voor alle media die voor deze actie opriepen.

Dit smaakt naar meer en vaker en groter.
En naar lokale versies. Flash mobs in bijvoorbeeld Purmerend, Wolvega en Roermond.

Gerelateerd

Kom nu in actie voor vrede!

In Duitsland ontwikkelt zich een brede vredesbeweging

Waar blijven de grote vredesdemonstraties?

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier

Wil je afmelden van e-mail notificaties?
Gebruik daarvoor de link Beheer onderin de notificatie-mail die je ontvangt.
Zie het voorbeeld hieronder.

N.B. Als je de melding krijgt dat je abonnement niet is gevonden, negeer deze dan, want we hebben geconstateerd dat wie die melding krijgt toch is uitgeschreven.

Kom je er niet uit?
Je kunt ook afmelden door ons een e-mail te sturen met unsubscribe of afmelden in de berichtregel.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Marije schreef:

  Gisteren fietste ik voorbij de Oranje kerk aan de tweede van der Helstraat in Amsterdam en daar hing een enorm blauwe vredesvlag met witte duif. Prachtig om te zien, zo wapperend in de wind.
  Toen bedacht ik me dat als nou eens meer mensen in Nederland hetzelfde zouden doen?
  Hang een blauwe vlag met witte duif aan een vlaggenstok. Of als je geen vlaggenstok hebt, hang de vlag voor het raam, om een signaal van vrede af te geven…
  dvc.nl/vlagg…OTEALw_wcB

 2. Ufo's bestaan gewoon... schreef:

  Gisterenavond zag ik tot mijn blijdschap eindelijk weer eens een groepje echte ufo-objecten. Alle witte bolletjes (stuk of 8) waren exact even groot en allemaal hadden ze dezelfde spierwitte kleur. Ze cirkelden om elkaar heen in een vaste formatie en verdwenen steeds verder weg, maar bleven wel steeds op dezelfde hoogte. Ze bewogen zich afwisselend ónder de donkergrijze wolken om daarna weer eventjes te verdwijnen het donkergrijze wolkendek in. Het leek wel alsof ze een soort van “kiekeboe-spelletje” deden, van “Hallo hier zijn wij weer en nu verdwijnen wij weer even het wolkendek in”. Wie weet hebben ze de vredesactie van boven waargenomen en willen ze dat op deze manier even laten blijken…

  Ik heb door de jaren heen heel wat ufo-waarnemingen gedaan boven A’dam, in alle soorten en maten, zal ik maar zeggen. Weinigen kijken zo regelmatig omhoog als ik dat doe en missen dit fenomeen dus…

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.