Kennis veiligstellen en de handen uit de mouwen steken!

“Er is niet eens zo heel veel nodig om de huidige wereld om te toveren tot een paradijs. Deze nieuwe beschaving, waarvan de contouren langzaam zichtbaar worden, is een wereld met vrije energie, vrije relaties, vrije kunsten en vrije wetenschappen.”
~ Fred Teunissen, 10 jaar Transitieweb

The world order is only parasitic.. So there is no reason to fear them. We are the ones in charge and it takes only a few people of conscience, focusing on the solutions to problems, to turn things around.
~ Don Croft

Vorige week was er een fijne bijeenkomst waarbij een deel van de bijdragende auteurs aan Freds nieuwe boek – de ‘greatest hits’ van 10 jaar Transitieweb – bijeenkwam voor de feestelijke overhandiging van een exemplaar.

Een raam op de toekomst

Voor Fred was het natuurlijk een mooi moment. Naar zijn zeggen was het samenstellen van het boek een openbaring geweest: er bleek een rode draad te lopen doorheen de artikelen die al die jaren zijn verschenen. Geparafraseerd: de rode draad van een grote voorbereiding, een grote omwenteling, waar we nu in zitten en die nog wel even zal duren. Dit boek is een raam waardoor je een blik kunt werpen in de verdere toekomst.

Met het verschijnen van het boek ‘kunnen ze het niet meer wegmaken’. Wat ze ook nog in petto hebben voor de nabije toekomst – een grote elektronische razzia tegen alternatieve kennis, bijvoorbeeld – wat gedrukt staat, is gezaaid voor de toekomst. Het boek leest verrassend prettig trouwens. Een exemplaar in huis halen lijkt me een goed idee voor ieder van ons: zelf bijlezen of de mogelijkheid om uit te lenen. De hoeveelheid mensen die wakker gaat worden zal de toekomende tijd fors stijgen, dunkt me. Het kan nog van pas komen.

Transformatie van bewustzijn

Natuurlijk was het voor mezelf als bijdrager en ook voor de andere auteurs ook een leuk moment, en het deed me méér dan ik verwacht had. Het is nog maar amper een jaar geleden dat het eerste artikel over orgonite van mijn hand hier op deze site verscheen. Daarvóór deden zo’n beetje alleen ikzelf en Edwin Westhof van orgonisenederland.nl aan ‘environmental healing’ met orgonite.

Voor mezelf is het vijftien jaar eenzaam pionieren en leren geweest. Leren zwijgen over kennis waarvoor de tijd nog niet rijp was, viel niet altijdmee. Dat is het voorbije jaar tot mijn verbazing compleet omgeslagen. Erg véél mensen hebben plots begrepen dat orgonite een geweldig ‘vreedzaam energetisch wapen’ is tegen de aanstormende dictatuur. Het zorgt er niet alleen voor dat het stralingsarsenaal van zendmasten, wifi-routers, 5G-satellieten en –microtransmitters niet meer kan gebruikt worden om mensen (en dieren!) gericht ziek te stralen volgens een politieke agenda, maar óók en misschien zelfs voorál dat het menselijke bewustzijn ermee getransformeerd kan worden door orgonite op relevante plaatsen achter te laten. Voor het eerst in duizenden jaren heeft de kleine man een eenvoudige en efficiënte manier om zich te verweren tegen de energetische manipulatie waaraan hij al zeer lang wordt blootgesteld en gemanipuleerd richting wereldwijde dictatuur.

Foto: genomen in de autonome enclave Orania (Zuid Afrika) die ik begin 2020 bezocht tijdens een orgonite ‘safari’ doorheen de Karoo-desert samen met Orgonise Africa. Dit standbeeld verbeeldt de ter plekke zeer aanwezige intentie om alles zélf te doen (de handen uit de mouwen).

Dus:

* in plaats van zendmasten in brand te steken, begraven we orgonite in de buurt ervan, zodat de schadelijke effecten verdwijnen.

* in plaats van lijdzaam toe te kijken naar de chemtrails in de lucht verschuiven we het energetisch evenwicht van de atmosfeer waardoor ze minder lang blijven hangen. Hierbij spelen de orgonite cloudbusters die veel mensen het laatste jaar gekocht of gebouwd hebben zeker een grote rol.
Ook het giften (voorzien van orgonite) van militaire installaties en basissen is daarbij belangrijk.

* in plaats van ons het etiket complotdenker te laten opplakken als we aandacht vragen voor satanische rituelen op.kinderen, bezoeken we verdachte plaatsen en laten er orgonite achter om het vermoede leed te transformeren.

* in plaats van wanhopig te worden, steken we de handen uit de mouwen en gaan aan de slag!

Toekomstbestendig

In plaats van hier weer ad nauseam reeds eerder gedeelde kennis te herhalen, wil ik graag een korte getuigenis delen van een van de vele mensen die me dit jaar lieten weten hoe ze aan de slag zijn gegaan met orgonite. Het is erg mooi de eerste twijfelende stappen te zien zetten. Weer vertrouwen krijgen in je gevoel is niet eenvoudig. Er is ons aangeleerd dat enkel harde feiten tellen. Met orgonite werken is weer leren luisteren naar jezelf en leren kijken naar en voelen van de omgeving, zoals onderstaande getuigenis mooi illustreert. Als ieder zijn eigen stoep veegt, is binnenkort heel Nederland (en Vlaanderen) een betere en meer toekomstbestendige plek. Is uw leefomgeving al ‘gegift’? Laat u inspireren door het onderstaande..

Eerste ervaringen met ‘giften’

Tja, dat ingraven….is zo opvallend zeg maar 😉 Denk bang voor vragen/ het ‘betrapt’ worden. Wel wetende dat ik niet iets verkeerds doe. Ervaar de uitdaging met name in de woonwijken/ daar waar de masten in bewoond gebied staan. Hoe ben jij hier mee omgegaan? Merk dat ik me in Ermelo bijvoorbeeld wel vrijer voel om het in te graven, dan in mijn eigen woonplaats Harderwijk.

(naar aanleiding van mijn suggestie bij een KPN-centrale wat meer orgonite te gebruiken:)
.…Dat gevoel had ik ook al bij de KPN centrale. Zal er inderdaad nog wat bij doen.

Probeer steeds bewuster te kijken en voelen naar mijn omgeving, ook de wolken zoals jij zei. Geen idee of ik het echt waarneem.
Heb zelf wel het idee of het vrijer voelt. Meer licht en lucht…soort helderheid. Weet niet exact hoe het te omschrijven.
Maar zo sterk als jij het waarneemt, dat ervaar ik denk ik niet. Maar ieder zijn/haar talent zullen we maar zeggen.

Tot zover enkele ervaringen van deze beginnende ‘etheric warrior’.

Wilt u meer hierover weten?
Lees dan deze gids.

Succes!

Uitrusting van een etheric warrior

Alles wat een etheric warrior nodig heeft: orgonite towerbusters en HHG, schepje, koperen pijpen en hamer om die in de grond te slaan.

Gerelateerd

Highlights uit de pas verschenen bundel ’10 jaar TransitieWeb’

Orgonite maken en giften: een handleiding en achtergrond – pdf nu beschikbaar

De lucht ontgiften met de orgonite cloudbuster

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Theo schreef:

  Dank zij jullie aanwijzingen op transitieweb ben ik deze zomer ook aan de slag gegaan. In onze tuin staat een cloudbuster en bij een vriend een houwitser (Haubitze) van OrgoniseAfrica. Een aantal kilometers in de omtrek is inmiddels gegift, deels met behulp van de pendel, maar het overgrote deel zonder. Ik heb bij deze gelegenheid ook wat onderzoek gedaan. Vóór het giften van antennes lagen de Boviswaarden van de betreffende parken en straten globaal tussen 2000 en 5000 Bovis (ter vergelijking: het fysieke lichaam van een levend mens meet tussen 6500 en 8000 Bovis, met 6500 ben je zwaar ziek, 7000 of 7500 is al beter en met 8000 Bovis is je energieniveau op peil). Na het giften meet ik vrijwel overal 12.000 Bovis! Althans op dezelfde afstand van de antenne, zo’n 200 à 300 meter. Dit ongeacht de plek van het giften, dus aan de andere kant van de antenne zo’n 500 à 600 meter verderop meet ik eveneens 12.000 Bovis. Dit is opmerkelijk. Ik denk hierbij aan een van de nieuwsbrieven van OrgoniseAfrica waarin gemeld wordt dat voor helderzienden een niet-gegifte antenne een grijze aura heeft. Na het giften vertoont de aura alle kleuren van de regenboog! Naarmate ik meer antennes had gegift kon de cloudbuster zichtbaar beter z’n werk doen: de meeste chemtrails lossen sneller op, soms zelfs binnen één minuut. Dit lijkt overigens mede afhankelijk van het weer (bewolking, wind, zonkracht). Wat de towerbusters betreft: het maakt voor het resultaat niet uit of ik die van OrgoniseAfrica of die van orgonita.eu gebruik.

 2. Robert Verhoeven schreef:

  Ik wil graag contact met mensen bedreven in het locatie bepalen om het plaatsen van orgonite toe te passen ! Liefst in Amsterdam.

  • Dirk Verelst schreef:

   Robert hier op Transitieweb staat ondertussen bijna een overdaad aan artikelen over orgonite. De PDF is het meest compleet, door op mijn naam te klikken zie je andere artikels.
   Je hoeft niet ‘bedreven’ te zijn, zoals dit relaas ook aantoont. Als je al een eerste leidraad wil neem je antenneregister.nl erbij voor de zendmasten.
   Succes
   Dirk

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.