Het giften van Kamp Westerbork en Fort Bourtange

Op Hemelvaartsdag herstelden we met een groepje gifters de levensenergie op twee historische plekken: Kamp Westerbork en Fort Bourtange. Beide locaties bleken verzamelplaatsen van zware energie (DOR) te zijn. Verslag van een dag giften, die werd omlijst door de roep van de koekoek.

Westerbork huis kampcommandant

We starten nabij Hooghalen en parkeren de auto bij het herinneringscentrum.

Het zonnetje schijnt uitnodigend als wij richting het kamp wandelen. In het bos worden we vergezeld door vogelgezang. Af en toe horen we de roep van de koekoek.

Er lopen overal groepjes dagjesmensen over het kampterrein en langs het opzichtig geconserveerde huis van de kampcommandant. Zelf kan ik er nauwelijks naar kijken. Het doet aan als een perverse steunverklaring aan het leugenachtige, dictatoriale en destructieve regime van destijds. Waarom zou je een huis waarin een wrede representant van dit bewind heeft gewoond, willen bewaren?

Oppervlakkig bezien leek het alsof Albert Gemmeker met de gevangenen begaan was. Hij gaf ze echter bepaalde vrijheden, zoals sportbeoefening, zodat er orde en regelmaat heersten. Nietsvermoedend en gehoorzaam lieten de geïnterneerden zich massaal op transport zetten in de waan dat ze elders te werk werden gesteld.

Ter plekke afstemmen

Een aantal jaren geleden heeft een groepje Duitse etheric warriors de nabij gelegen rij telescopen al gegift en we merken dat daar niets nodig is. We ervaren echter wel zware energie richting het eind van het kampterrein. We ontdekken dat zich daar het nationaal monument bevindt. Het is de plek waar tijdens de oorlog de spoorlijn eindigde. Daar werden mensen als vee ingeladen en op transport gezet naar de vernietigingskampen in het Oosten.
We lezen dat de muur van Drentse zwerfkeien die het monument markeert, de naam ‘schedelplaats’ heeft gekregen.

Giften van monument Kamp Westerbork

Rondom dit monument graven we towerbusters (TB’s), koperen buizen en holy hand grenades (HHG’s) in. En deze procedure herhaalt zich op andere locaties op het kampterrein. Net zolang totdat de atmosfeer zienderogen opklaart en het contrast tussen licht en schaduw zich scherper begint af te tekenen. Als kinderen zo blij wandelen we terug door het bos en onderweg vinden we nog een aantal ‘typische plekken’ waar we het één en ander ingraven.

Verzamelplaatsen van DOR

Ervan uitgaande dat het goed is iets over de vaderlandse geschiedenis te ontdekken, wandelen de bezoekers nietsvermoedend een gebied binnen waar alle levensenergie is gecorrumpeerd. En zonder het te beseffen, krijgt hun energieveld en daarmee ook hun immuunsysteem een flinke optater.

Levende wezens zijn namelijk niet gemaakt om zich lang op te houden op plekken waar DOR (Deadly ORgone) heerst. Als we ons niet bewust zijn wat dergelijke locaties met ons energielichaam doen, lopen we vermoeidheids- of hoofdpijnklachten op.

Begeven we ons vaak of lang op plekken met DOR dan stapelt het effect zich op en ontwikkelen we ziekteverschijnselen. Het lichaam is de negatieve energie aan het opschonen en dit uit zich dan in griepachtige klachten. Met andere woorden: het genezingsproces is in volle gang.

Kamp Westerbork is een plek waar zich veel DOR heeft opgehoopt. Iedereen kan zich indenken dat een dergelijke plek veel angst en trauma heeft gekend. En niet alleen tijdens de Tweede Wereldoorlog. In de barakken hebben ook jaren daarna nog Molukse gezinnen hutjemutje op elkaar geleefd. Dezelfde schamele huisvesting als waar daarvoor veelal joodse mannen, vrouwen en kinderen opgesloten hadden gezeten. Traumalaag op traumalaag heeft zich op die manier opgestapeld en dit blokkeert al heel lang alle levenondersteunende energie.

Occult knooppunt

Een andere belangrijke plek in ons land waar men zich een knooppunt van levensenergie heeft toegeëigend en dit vervolgens misbruikt voor dood en verderf is Fort Bourtange. Volgens de officiële lezing gaf Willem van Oranje in 1580 tijdens de tachtigjarige oorlog opdracht om op een zandrug (tange) in het Bourtangermoeras een fort aan te leggen. Hiermee kon men de voedselbevoorrading van Groningen saboteren en de stad die door verraad in Spaanse handen was gevallen, isoleren.

Dit nu zeer pittoresk aandoend toeristische stadje is echter verworden tot een occult knooppunt. Het hart heeft de vorm van een pentagram. Onder dit artikel zijn ter verduidelijking twee filmpjes toegevoegd van Geof Lewis. Dit is een Australische waarheidszoeker die de moeite heeft genomen rechte lijnen over de aarde te trekken die vertrekken vanuit één van de lijnen van het pentagram van Bourtange. Verbaas je over de locaties waar deze lijnen verbinding mee maken. Dit zal je zeker tot nadenken stemmen.

Door lijnen verbonden

Ik heb zelf ook een poging gewaagd wat lijnen te trekken met behulp van Google Earth. Mijn conclusie was dat er door het hart van de vijfpuntige ster van Bourtange een rechte lijn loopt door het midden van de superterp van LOFAR.

Ook loopt er een rechte lijn door de veertien telescopen ten zuiden van Kamp Westerbork die eveneens exact door het hart van LOFAR gaat.

Deze drie locaties zijn blijkbaar met elkaar verbonden via het midden van de superterp van LOFAR. En omdat we LOFAR al gegift hadden, Kamp Westerbork deze ochtend ook was ‘hersteld’, was Fort Bourtange nu aan de beurt.

Giften van Ford Bourtange

Onderweg naar Fort Bourtange komen we door Stadskanaal. Helaas kunnen we niet stoppen om te giften, maar we schrikken van de grijze sluier en bedrukte stemming die over deze plaats ligt. Is er iemand in de buurt van Stadskanaal die zich geroepen voelt om daar een aantal plekken te giften? Het betreft sowieso een aantal zendmasten, de watertoren en nog wat markante plekken zoals een rode stalen constructie bij een brandweerkazerne die verdacht veel lijkt op een schorpioenenstaart.

Tweede stop

Aangekomen bij Bourtange parkeren we aan de zuidzijde van het fort en we zijn de auto nog niet uit of we horen een helder ‘koekoek, koekoek, koekoek’. Met volle tassen lopen we, nog wat onder de indruk van deze synchroniciteit, via de Munsterse Poort ons doelwit binnen.

Daar worden we vrolijk begroet door drie boerenzwaluwen die vrolijk spelend voor ons uit vliegen. In korte tijd doorkruizen we het vestingstadje waar veel dagjesmensen op terrasjes zijn neergestreken. Na veel enthousiaste worpen richting gracht en ander water en wat gerichte begraafacties, raken onze rugzakken heel snel leeg. Moe maar zeer voldaan keren we na een laatste stop en gift bij de begraafplaats huiswaarts.

Het giften van drukbezochte plaatsen als Kamp Westerbork en Fort Bourtange lijkt misschien niet zo voor de hand te liggen. Want wat kan er nu mis zijn met plekken waar zoveel mensen voor hun ontspanning of algemene ontwikkeling naartoe gaan? Maar vaak gaat onder de dunne vernislaag van ons geconserveerde verleden een compleet andere werkelijkheid schuil.

Inspiratie & Actie

Heeft dit verslag van een dag giften je geïnspireerd en wil je meer weten over orgonite, dan kun je verder lezen in deze pdf. Deze is gemakkelijk te downloaden en staat vol met informatie en praktische tips. Ook is er een Nederlandse leverancier bezig een webshop in te richten zodat je niet meer in het buitenland betrouwbaar en werkzaam orgonite hoeft te bestellen. Fransisco van orgonita.eu maakt het uiteraard nog steeds graag voor je. Een webshop die kwalitatief goede orgonite van eigen bodem verkoopt is in voorbereiding. We komen daar binnenkort op terug.

Geof Lewis – eerste filmpje over Fort Bourtange d.d. 17-08-2014
Geof Lewis – tweede filmpje over Fort Bourtange d.d. 12-06-2017

Foto monument Westerbork: SOCB

Gerelateerd

Orgonite maken en giften: een handleiding en achtergrond – pdf nu beschikbaar

Loskomen uit het veld van verdwazing

Een effectieve stralingsbescherming aanbrengen in vier stappen

Hoe LOFAR, de grootste radiotelescoop ter wereld, DOR genereert en hoe daar met orgonite wat aan te doen is

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. medusa schreef:

  nou Marije…….overduidelijk…….punt naar beneden, verwijst naar de geitenkop, oftewel de duivel!
  Afgelopen winter hadden veel mensen en winkels hun kerstster zo voor het raam hangen…….zeer depri kerst was het dus!

 2. lammert schreef:

  Lieve mensen, bewondering voor jullie, ik gaf eerder aan, graag eens mee te doen in het noorden (krijg er dan ook meer handigheid in), zelf intussen bij orgonita.eu o.b.-tjes besteld en uitgedeeld, ga hier graag mee verder, met de buren misschien zelf maken. Houd goede moed, en doorgaan (dat zei de kip ook eens tegen de haan, toch?)

 3. Marije Freeve schreef:

  Dank voor dit interessante verslag.
  Vraagje: Ik ben zelf opgegroeid in een dorp dat als wapen ook een pentagram heeft. www.mastenenvlaggen.nl/produ…aksbergen/
  Zou het pentagram van Haaksbergen ook nog een bepaalde betekenis hebben?

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.