Etheric Warriors bij de Katharen

Op donderdag 6 april zijn mijn vrouw en ik na een tweedaagse autorit aangekomen in Mazères, aan de voet van de Franse Pyreneën. Deze gemeente ligt in de Ariège, beter bekend als ‘le pays des Cathares’, Katharenland.

Deze mythische regio staat bekend als hoogenergetisch, met veel ‘heilige’ plekken. Het is een regio waar goed en kwaad elkaar misschien wel in versterkte vorm ontmoeten en interageren.

Of het nog zo is, weet ik niet, maar voorheen bracht elke nieuwe Franse president een bezoek aan Rennes le Chateau, één van de vele raadselachtige chateau’s in de streek (Rennes-le-Chateau ligt strikt genomen trouwens net buiten de Ariège).

Het was een beetje een gok om in deze woelige tijden zo lang van huis te gaan. Er hangt verandering in de lucht, zoveel is duidelijk. Met in het achterhoofd de ergste doemscenario’s en de stakingen bij benzinedepots van vorig jaar, zijn we met twee jerrycans benzine in de auto toch maar vertrokken. Kwestie van thuis te kunnen geraken. Better safe than sorry.

De kracht van orgonite

Ook meegenomen uit Nederland: bijna elk stuk orgonite dat ik maar kon vinden in huis, om er hier in de regio energetisch werk mee te verrichten. Environmental healing zoals ik het zelf graag noem. Meer over orgonite en deze bijzonder krachtige manier om een steentje bij te dragen aan de huidige maatschappelijke transformatie kunt u lezen in de vele artikels hier op Transitieweb.

De komende twee maanden zal er gaandeweg een ongetwijfeld interessant beeldverslag verschijnen op het Instagramaccount van Etheric Warriors, met foto’s van zendmasten, kerken, agressieve architectuur, Dolmen en nog meer bijzondere plekken en structuren die ik hier ga tegenkomen en voorzien van orgonite. Degenen die ook met orgonite aan de slag zijn gegaan, weten hoe sterk de effecten kunnen zijn en ook hoe fel de reacties van ’the powers that be’. Teken dat we ze hiermee ‘bij hun kloten hebben’.

Energetische omslag nodig

De huidige maatschappelijke transformatie kan inderdaad niet enkel op intellectueel en mentaal niveau plaatsvinden. Zonder een diepgaande energetische omslag waaraan orgonite fors kan bijdragen, zijn we gedoemd dezelfde psychologische scenario’s van onderdrukking, manipulatie en frustratie te herbeleven. Met in de hoofdrol dan hoogstens andere acteurs in een andere setting.

De naar de mensheid gerichte onderdrukkende energie en maatregelen moeten door ons op intelligente wijze worden tegemoetgetreden. Achter de schermen van het wereldtoneel wordt op grote schaal gewerkt met geheime duistere kennis, die zwarte magie zou genoemd kunnen worden. De tekens en manifestaties daarvan in symboliek, zendmasten, oude en nieuwe manieren van het corrumperen van de subtiele energie heb ik in vorige artikels beschreven.

Deze energetische ‘centra van het kwaad’, oefenen een invloed uit op de emoties, inzichten en handelingen van de nietsvermoedende burgers en houdt hen gevangen in een vicieuze cirkel van hulpeloosheid en afhankelijkheid, zelfs als de dreiging van een dictatuur wordt herkend.

Net zoals een aikidoïst de energie van de tegenstander gebruikt om hem onschadelijk te maken, zorgt het begraven van orgonite op relevante plekken voor een broodnodige verandering van het energetisch ‘klimaat’.

Hoe steunen?

Ik heb niet genoeg orgonite voor twee maanden. Mocht u willen bijdragen – sponsoren – om zoveel mogelijk impact teweeg te brengen hier inde regio, dan graag. Ook goede vibes zijn welkom. Ik verwacht redelijk wat weerstand en kan wel wat bescherming gebruiken.

Steunen kan het best door een bestelling van orgonite towerbusters te plaatsen bij Francisoco op www.orgonita.eu met vermelding van ‘Etheric Warrriors’. Hij stuurt mij dan het door u gekochte orgonite op en ik ga er dan mee aan de slag.

Zonder er een verkoopargument van te willen maken: houd er rekening mee dat u zich hiermee energetisch verbindt met de veranderingen die ermee zullen worden bewerkstelligd. Orgonite verspreiden is een krachtig alchemistisch proces, en ik acht de kans groot dat de positieve effecten ook bij u terecht zullen komen als u mij orgonite stuurt. Iets om rekening mee te houden en niet te lichtvaardig mee om te springen.

Zoals gezegd zult u op Instagram en misschien in een toekomstig artikel hier op TransitieWeb kunnen lezen wat er de komende twee maanden allemaal gebeurt hier in het Zuiden.

Gerelateerd

Orgonite maken en giften: een handleiding en achtergrond – pdf nu beschikbaar

Een effectieve stralingsbescherming aanbrengen in vier stappen

Uit het dagboek van een Etheric Warrior: bezoek aan de universiteitscampus van Wageningen

Met orgonite maken we het verschil

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. jan herman ridderbos schreef:

  Mooie actie, als ik jullie op enigerlei wijze praktisch kan ondersteunen laat het me weten, ik woon in de Ariège, beeldend kunstenaar, hou van het katharen land,
  wees welkom.
  m’n adres 18 avenue René Plaisant,
  09200 saint girons ,
  e-mail.: j.h.ridderbos@icloud.com
  tel: 0031639097730
  Hartelijk,
  jan herman ridderbos

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.