De derde van Elana Freeland: een standaardwerk over de manipulatie van de aardse atmosfeer

Bij uitgeverij Oblisk Boeken verscheen de vertaling van het derde boek van Elana Freeland over geoengineering, met ditmaal transhumanisme als kern. Een standaardwerk over de strijd tussen goed en kwaad, licht en duisternis, die honderd jaar geleden door Rudolf Steiner al is voorspeld. De eindfase is aangebroken, aldus Freeland, en de mensheid wordt wakker.

We plaatsen nu de korte beschrijving die de uitgever publiceerde, gevolgd door een gesprek van de auteur met Dark Journalist. Later dit jaar volgt op TransitieWeb nog een recensie van dit cruciale boek.

Ionisatie van de atmosfeer

Geoengineering en Transhumanisme is het derde boek van Elana Freeland en completeert het volledige beeld van waarvoor geoengineering vanaf het allereerste begin, nu zo’n 30 jaar geleden, is bedoeld, namelijk het beheersen van de ionosfeer met gepulseerde straling om zo een geïoniseerde atmosfeer te handhaven waarin chemische stoffen en nanotechnologie voortdurend kunnen worden uitgestrooid door straalvliegtuigen, drones en raketten met als excuus ‘de strijd tegen klimaatverandering’.

De computergestuurde mens

Daarnaast wordt met het manipuleren van de totale planetaire omgeving waarvan de mens volledig afhankelijk is, de basis gelegd voor de volledige synthetisering van Mens 1.0. De lucht die we inademen, de grond waarin we ons voedsel verbouwen, het water dat we drinken – alles is intussen in beslag genomen door biotech- en pharmabedrijven voor de beoogde Transhumane Mens 2.0.

In een gezamenlijke aanval worden chemicaliën, nanotechnologie en elektromagnetisme gebruikt in een stille oorlog tegen de mensheid, ter voorbereiding op de uiteindelijke softwarefase van de brein-computer interface (BCI) die voor de deur staat en die een definitief einde moet gaan maken aan de autonomie van het individu.

Standaardwerk Elana Freeland

Boekgegevens

Auteur: Elana Freeland
Vertaling: Coen Vermeeren
Uitgever: Obelisk Boeken
Verschijningsdatum: 19-12-2022
Aantal pagina’s: 556
Prijs: paperback € 39,99, hardcover € 49,99

Interview

Gerelateerd

Welke kant kiest De Andere Krant?

Geoengineering daagt ons uit het beste uit onszelf te halen

Geoengineering challenges us to manifest the best of ourselves – talkshow, subtitled in English

1999-2019: 20 Jaar strijd om de stilte rond geoengineering te doorbreken

Het prijskaartje van geoengineering

Sfeervolle presentatie van mijn boek ‘Hemel onder vuur: een diepgaand onderzoek naar chemtrails’

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Maria schreef:

  Ik zoek ook verder wat er kan gedaan worden. Ik wou dat ik ook zo’n boom was die er geworteld stond! Ik kan dat nog niet.

 2. Ik vind dit persoonlijk zo traumatisch dat ik niet meer weet hoe je hier dag na dag mee omgaat. De mensheid en de planeet overleeft zulk een idioot concept niet. Dit wordt toegepast zonder enige consequente wetenschap of studies. Halve robotten kunnen zo psychopatisch zijn dat niets nog overeind blijft. Wat vinden jullie allen dat we moeten doen, als mensen?

  • Fred Teunissen schreef:

   Goed dat je vraagt om reacties.
   Dit is inderdaad een loodzwaar verhaal. Ook ik ben heel benieuwd hoe dit bij de lezers valt. Ik moet er bij zeggen dat ik het boek nog niet gelezen heb en dus ook niet weet in hoeverre ik haar kijk onderschrijf.
   Later dit jaar duik ik er in en schrijf ik een recensie.

   Ik heb wel de video gezien met Dark Journalist. Die roept bij mij twee vragen op:
   * Kun je de visie van Rudolf Steiner (wat betreft Ahriman, de etherische Christus en de azura’s) 1-op-1 van toepassing verklaren op de huidige tijd? Zo nee, waar zitten dan de verschillen?
   * Potdichte controlesystemen bestaan niet. Ik heb de indruk dat de kracht van de tegenstander hier nogal overschat wordt. Het is lastig om dit te zeggen, omdat bijna iedereen in mijn omgeving die kracht onderschat. Maar toch.

   • Maria schreef:

    Dag Transitieweb, het is inderdaad loodzwaar om te dragen psychologisch omdat je het gevoel van totale machteloosheid ervaart. En dat komt omdat de groepen mensen die dit doen tegelijk onmetelijk laf zijn. Door die lafheid en het liegen wordt het een verhaal waar je botst op gladheid. Je glijdt er af! Daarom onderschatten we het probleem, denk ik. Ikzelf heb het gevoel dat de mensheid nu één gigantische leeuw moet worden die werkelijk brult en tiert. We moeten allen een manier vinden om dit samen te doen. We moeten manieren vinden om uit te vinden waar het geld vandaan komt, hoe financieren ze dit? Drukken ze hiervoor geld? Als het inderdaad zo is dat de pharmaceutische bedrijven hieraan meedoen, wat ik ook vermoed, dan moeten we allen al stoppen om medicijnen te kopen in het mate van het mogelijke. Ook moeten we ons afvragen of we met z’n allen niet moeten weigeren om nog belastingen te betalen. We moeten nu beginnen zoeken naar iets wat het begin is om dit monstrueuze geweld tegen ons allen en de planeet te STOPPEN!

    • Fred Teunissen schreef:

     De Chinezen hebben een mooie uitdrukking voor zo’n schrikwekkend, vijandig systeem: een reus op lemen voeten. Dat is een wezen dat veel narigheid veroorzaakt, maar vroeg of laat in elkaar zakt. Zoals een imperialistische grootmacht.
     Ik heb datzelfde gevoel bij al die satellieten, zendmasten, radarinstallaties, nano chemtrails, gmo’s, die hele technologische mensvijandige meuk. Je kunt er veel kwaad mee doen, maar erg duurzaam is het niet.

     Mijn idee is dat de kern van ons antwoord spiritueel moet zijn.
     In onze kracht blijven. Verbinding zoeken met gelijkgestemden. Niet overhaast te hoop lopen tegen de boosdoeners, maar rustig werken aan lokale netwerken en zelf in allerlei opzichten het heft in handen nemen.
     Op TransitieWeb is daarover al aardig wat gepubliceerd, vooral over de ’Nieuwe Aarde’ en over zelf voedsel verbouwen.
     Met deze drie links kom je bij een overzicht:
     1. Nieuwe Aarde
     2. Voedselsoevereiniteit
     3. Levensboerderij
     Later vandaag of morgen hoop ik een bericht te plaatsen over de kritieke internationale situatie. Aan het einde daarvan staan ook wat suggesties over ‘wat te doen?’.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.