Het verhaal van Edgar Cayce

Maestro-de-ProfetasEdgar Cayce (1877-1945) kon zichzelf in trance brengen en had dan een ‘hotline’ met de Akasha Kronieken.

De readings die hij op deze manier gaf zijn dermate gedetailleerd en trefzeker dat iedereen die zich ook maar enigszins in zijn werk verdiept niet anders kan dan concluderen dat de Kronieken een realiteit zijn.

Edgar Cayce was het levende bewijs daarvan.

Een vijftal boeiende recensies van boeken over zijn leven en werk staan op de website Leeservaringen.com van Engelmundus Lute. Vooral aanbevolen: zijn recensie van ‘Many Mansions, The Edgar Cayce Story on Reincarnation’ van Gina Cerminara, waaruit we hieronder een klein stukje overnemen:

‘Cerminara beschrijft het belang van Cayce als volgt: “The importance of the Cayce readings lies (…) in two things. One is that here, for the first time in the Western world, specific, well-defined, coherent, and psychologically credible accounts have been given of the presumable past lives of many individuals. The second is that here, for the first time in the known history of the world, these accounts were kept in record form such as to be available to the general public.”

Onlangs schafte Engelmundus Lute  deze Cacye records – waar dit laatste citaat aan refereert – aan. Dat zijn twee dvd’s met daarop op een goede manier doorzoekbaar en raadpleegbaar alle ruim 16.000 readings. “Als ik de applicatie opstart en wat door de records heenblader, overweldigt de rijkdom mij zodanig dat ik niet meer weet waar te beginnen. Het is alsof ik word bedolven onder goudklompen die mij verder bewegen beletten. Het zal jaren kosten om enigszins door te dringen in de onnavolgbare diepte die deze documenten vertegenwoordigen.”

Veel meer over Edgar Cayce op het boekenblog Leeservaringen.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.