Een boek dat licht verspreidt

omslag handboek_v3.inddEen tweedaags evenement om een boek te lanceren. Dat maak je niet elke dag mee. Maar het boek waar Jan Pieter Schreur de afgelopen vier jaar aan gewerkt heeft verdient zo’n start. Het Handboek voor de Nieuwe Aarde is een prachtig boek geworden dat licht verspreidt.

Het is bij onze eigen uitgeverij Trophonios Publishing verschenen en ik ben intens bij de totstandkoming ervan betrokken geweest.

Op 21 en 22 november hebben we het in spiritueel centrum Pacha Mama in Lekkum met vrienden, relaties en de familie van Jan Pieter ten doop gehouden.

Wat er nou zo mooi aan dit boek is? Dat het een energetisch instrument is. Jan Pieter heeft niet alleen oude wijsheid van de Maya’s en van andere oude volkeren als uitgangspunt genomen, maar heeft zich ook verbonden aan de kosmische energieën waar deze wijsheid de neerslag van is. Die energieën heeft hij meermaals doorleefd en op onze huidige wereld toegepast. Zo ontstonden teksten die zinderen van energie. Ze doen iets met je als je ze leest en ze doen dat nog steeds als je het boek weer weglegt. In de dagen daarna word je verrast doordat er betekenisvolle toevalligheden in je leven op gaan treden die verband houden met het eerder gelezene. Soms droom je erover. En zo komt er een complex innerlijk proces op gang. Het Handboek is dan ook geen gewoon boek. Het is een inwijdingsweg.

Het motto waarmee het opent is mij uit het hart gegrepen: ‘Liefde is het antwoord op alles’.
Verder moet je het zelf maar ervaren.

Meer informatie staat op de website van het Handboek en op Tzolkin Portal.

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.