Duitse arts: “Sterfte in Europa ligt op dit moment onder het langjarig gemiddelde. Er is geen sprake van een pandemie.”

De video hieronder die dr. Bodo Schiffmann maakte is gisteren door YouTube verwijderd. Hij is nog wel te zien op Bitchute. Er is alle reden om te kijken, want de inhoud is onthullend en schokkend.

Dr. Schiffmann laat om te beginnen zien dat de huidige sterftecijfers in Europa geen enkele reden geven tot ongerustheid. Verder bespreekt hij een intern bericht van de Duitse medische nooddienst waaruit blijkt dat Franse artsen de instructie hebben om patiënten boven de 80 niet meer te behandelen. In plaats daarvan bieden ze ‘actieve ondersteuning bij het sterven’.

We zien hier wat de verzekeringen waard zijn dat alles erop gericht is ‘de zwakken en kwetsbaren in de samenleving te beschermen’.

De volgende video plaatse dr. Schiffmann vlak nadat de eerste van YouTube verwijderd was. Het is een roep om hulp van andere experts.

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Plaats dan niet de link. Er is dan kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende, maar ook effectieve vorm van censuur.

Die kun je omzeilen door niet te linken. Maak In plaats daarvan zelf een tekstje. Verwijs alleen naar de naam TransitieWeb als born van je tekst. Ook kun je delen van de tekst op TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten). in een eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?

Klik dan hier.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Tjeerd schreef:

  De arts Dr Bodo Schiffmann is al enkele maanden bezig een nieuwe politieke partij in Duitsland uit de grond te stampen (Wiederstand 2020). Hij vertelde enkele dagen geleden dat er inmiddels al een heel effectief en efficient partijapparaat functioneert. De partij wil ook aan de deelstaatverkiezingen gaan meedoen. Tijdens de plandemie in Duitsland is gebleken dat – net als in Nederland – de oppositie (AFD, Linke) een gecontroleerde oppositie is. In een land als Oostenrijk heeft de oppositie de afgelopen weken juist wel van zich doen spreken in de Oostenrijkese Bondsdag door openlijk de regering te betichten van machtsmisbruik.

 2. clasien schuurman schreef:

  hallo, ik vind t wel prettig wat relativerende dingen te lezen, maar….. waarom liggen onze ziekenhuizen en ic s dan toch zooo vol?

  • Fred Teunissen schreef:

   Ik vermoed dat dit met de angst-hyp in de media te maken heeft. Daardoor gaan mensen eerder naar de dokter, eerder naar het ziekenhuis en aldaar eerder in quarantaine en/of ic. Tegelijkertijd gaan er niet meer mensen dood dan in andere jaren. Kortom: overreageren. Dat is overigens ook een factoor die mensen ziek kan maken, met name als ze zware medicijnen krijgen terwijl ze toch al verzwakt zijn. Zie daarvoor het interview met Dr. Claus Köhnlein.
   De vraag is verder of waar is dat overal de druk op de ziekenhuizen zo groot is. Dat valt moeilijk te rijmen met een sterftecijfer dat onder het langjarig gemiddelde ligt.
   Ik ben benieuwd wat andere lezers hiervan vinden, vooral als zij zelf in ziekenhuizen werken. Wat ervaren zij? Klopt mijn bovenstaande vermoeden?
   Toevoeging: op Facebook zie ik meldingen dat het helemaal niet waar is dat er zo’n druk ligt op ziekenhuizen. Hier en daar lijkt het zelfs stiller dan normaal.

  • Fred Teunissen schreef:

   Zie ook reactie van Jon Rappoport op de ‘overvolle ziekenhuizen’:
   blog.nomorefakenews.com/2020/…hospitals/

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.