PETITIE – Stop de onrechtmatig uitgeroepen lockdown en vrijheidsbeperkende maatregelen nu!

Petitie lockdown

Wij het volk der Nederland, zullen niet meedoen met de kliklijn om onze geliefde naasten en buren te verklikken wegens het niet houden van 1.5m afstand, omdat deze draconische maatregelen niet op ware data en feiten gebaseerd zijn maar verdraaid zijn door overheidsgefinancieerde media en ‘deskundigen’ die verwikkeld zijn in allerhande farmaceutische belangenverstrengelingen.

Wij het volk der Nederland laten onze vrijheid niet afpakken en eisen een directe beëindigen van deze zogeheten ‘intelligente lockdown’, die de Nederlandse economie compleet ruïneert, en waarbij het volk tegen hun vrije wil in, op onrechtmatige gronden, gelet op foutieve data omtrent corona gevallen en corona doden, opgesloten wordt in eigen huis.

Wij het volk der Nederland hebben geconstateerd dat de data op grond waarvan de pandemie en vervolgens de nood toestand is uitgeroepen, en waarbij het kabinet heeft gekozen voor deze ‘intelligente lockdown’ incorrect zijn waardoor de lockdown het volk der Nederland op onrechtmatige wijze is opgedrongen.

Wij het volk der Nederland eisen het behoud van eigen privacy, family life, het recht op vrije meningsuiting, het recht op vrijheid van geloof of levensovertuiging, het recht op respect voor de eigen woning en het grondwettelijk recht op onaantastbaarheid van het menselijk lichaam en herpakken onze vrijheid!

Wij het volk der Nederland hebben geconstateerd dat de draconische maatregelen van het kabinet en minister president Mark Rutte regelrecht in strijd zijn met de mensenrechten.

Wij het volk der Nederland eisen gelet op de ontelbare gevallen van vaccinatie schade in Nederland, maar zeker ook wereldwijd, waarbij de WHO en o.a. Doctor Stanley Plotkin (vaccinoloog) er zelf onder ede voor uitkomt dat vaccins onveilig zijn en onethisch materiaal bevatten, en waarbij de WHO in een summit heeft aangegeven dat er géén onderzoeken naar de vaccinveiligheid zijn gedaan vóórdat zij werden toegelaten en toestemming kregen om in het menselijk lichaam te worden geïnjecteerd, dat deze gevallen van vaccinatie schade worden erkend door de Nederlandse staat, en dat zo lang niet gebleken is dat vaccins voor de volle 100 procent veilig zijn het Rijks Vaccinatie Programma van het RIVM wordt stopgezet.

Wij het volk der Nederland eisen ons bindend referendum terug, en willen een volksgekozen minister president en verklaren hierbij dat wij eisen dat minister president Mark Rutte per direct zal moeten aftreden wegens het ernstig schenden van de mensenrechten van het Nederlandse volk, het onnodig angstig maken van het Nederlandse volk en het op onrechtmatige gronden uitroepen van de noodtoestand, waarbij hij ten onrechte misbruik heeft gemaakt van zijn macht als minister president van Nederland.

Wij eisen dat er géén bezuinigingen meer komen in gezondheidszorg en dat artsen gebruik mogen maken van de geneesmiddelen Hydroxychlorequine, Azitromicine en Zinkoraat om de enkele gevallen van Corona te genezen.

Wij zullen niet meewerken met de kliklijn om dat deze ons regelrecht herinnert aan de NSB-ers in de tweede wereldoorlog en we hier nooit, maar dan ook nooit meer naar terug zouden moeten en willen gaan.

Wij het volk der Nederland eisen een per direct stopzetten van de door de Bill en Melinda Gates foundation privaatgefinancieerde geldstroom richting het RIVM, en ontbinding van de afspraken c.q. het privaat/publieke contract tussen het RIVM en de Bill en Melinda Gates foundation welke onder leiding van minister Schippers in 2014 zijn ondertekend en in werking zijn getreden, gelet op het feit dat de Bill en Melinda Gates foundation ontelbare belangen verstrengeld heeft in de farmaceutische industrien, aandelen heeft op vaccins die door de door hen gefinancierde vaccinfabrieken als Pfizer, Sanomi, Merck en GSk worden geproduceerd, de winsten op de productie van vaccins regelrecht door Bill Gates worden ontvangen en vanwege het feit van infiltratie en inmenging van Bill Gates en zijn Bill en Melinda Gates foundation in de WHO.
De WHO die ons RIVM aanstuurt en adviseert is hierdoor niet onafhankelijk en objectief, en de macht en invloed van Bill Gates op onze Nederlandse gezondheidszorg en het rijksvaccinatieprogramma zijn hierdoor onevenredig en te groot.

Wij het volk der Nederland eisen een per directe boycot van ‘deskundige’ Ab Osterhaus op verschillende media als tv en krant gelet op het feit dat ook hij zich in tijden van de Mexicaanse griep, heeft schuldig gemaakt aan belangen verstrengeling door het hebben van aandelen op het door hem geproduceerde vaccin tegen de Mexicaanse griep waarbij de Nederlandse overheid 34 miljoen doses heeft besteld en bekostigd, waarbij Ab Osterhaus de winst heeft opgestreken. Veel van deze vaccins zijn door de Nederlandse overheid destijds niet eens gebruikt en bleken onnodig.

Wij het volk der Nederland eisen een per direct einde aan deze waanzin en verklaren hierbij dat onze kinderen recht hebben op onderwijs en sociale contacten en de scholen weer open moeten gaan.

Wij verklaren hierbij dat wij onze vrijheid herpakken en ons niet laten verplichten tot het installeren van een corona controle app, waarbij ons recht op privacy uitermate in het geding zal raken. Wij zullen rechtszaken aanspannen in samenwerking met de autoriteit bescherming persoonsgegevens als blijkt dat het kabinet het Nederlandse volk zal dwingen tot installeren van een corona-controle/klik app.

Wij gaan niet akkoord met een totalitaire controle en politiestaat.

Wij gaan niet akkoord met blootstelling aan 5g terwijl niet onomstotelijk is komen vast te staan dat deze 5g hoogfrequente straling veilig is voor de volksgezondheid.

Wij verklaren hierbij baas te zijn, en blijven over eigen lijf en zullen niet akkoord gaan met verplichte, noch gedwongen vaccinaties, nu of in de toekomst.

Wij het volk der Nederland eisen een ontbinding van het door Nederland ondertekende verdrag met de WHO waarin op grond artikel 21 en 22 van de constitutie van de WHO is afgesproken dat de WHO Nederland en andere lidstaten die dit verdrag hebben ondertekend mag dwingen tot een quarantaine, lockdown en andere maatregelen om de verspreiding van de ziekte te voorkomen.
De lichamen van het Nederlandse volk zijn hierdoor overgeleverd aan de grillen van de WHO.

Gelet op het feit dat deze pandemie in event 201 in 2019 is gepland en met voorbedachte raden is opgezet om de macht te grijpen en ons Nederland te veranderen in een totalitaire controle en politiestaat verklaren wij, het volk der Nederland deze pandemie tot een paniek-pandemie en tevens onwettig en onrechtmatig.

75 jaar na de bevrijding wordt onze vrijheid door onze eigen regering afgepakt. Wij eisen een per directe stop van deze lockdown, en opheffing van de noodtoestand en eisen onze vrijheid, mensenrechten en onaantastbaarheid van ons eigen lichaam terug!

Ons lichaam is en blijft van ons, en niet van de staat!

Getekend,

Het Nederlandse volk.

Ga hier naar deze petitie

 

Update 17 april 
Inmiddels is er een tweede petitie online gegaan:

Referendum en debat over maatregelen

Wij
Alle ondernemers in de BV Nederland maar ook hen die in deze ondernemingen werkzaam zijn

constateren
Het kabinet, op ingeven van het RIVM en enkele experts, leidt ondernemend Nederland naar de slachtbank.
Het negeert de uitdagingen/behoeften van andere groepen in de samenleving
De huidige maatregelen kennen een flinterdunne en telkens wisselende onderbouwing.
Ze zijn daarnaast vooral ingegeven door angst.
Het geluid uit politiek Den Haag is te eenzijdig.
Tijd voor een breder maatschappelijk perspectief!

en verzoeken
Een breder maatschappelijk en politiek debat over de huidige maatregelen en kabinetsplannen rondom COVID-19.
Daarnaast pleiten wij voor de mogelijkheid voor iedere kiesgerechtigde burger om zich hierover middels een referendum uit te mogen spreken.

Ga hier naar deze petitie

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Verwijs alleen naar de naam TransitieWeb als bron van je tekst. Ook kun je delen van de tekst op TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in een eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?

Klik dan hier.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Alle artikelen van TransitieWeb in 2020 tot en met 14 april (47 in totaal)

kun je HIER als PDF downloaden

Deze link verloopt op 22 april.

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Henry schreef:

  Kan me totaal niet vinden in jullie uitingen. Zou zeggen spreek met iemand die vrienden of familie heeft verloren door het virus. Ik vindt het tevens zeer domme bewering dat de regering moedwillig de economie zou willen stuk maken. Door mensen als jullie die wigeren te vaccineren komen ziektes terug die lang geen slachtoffers hebben geëist. Kijk bij simpele ziektes naar sterftcijfers in de biblebelt altijd vele malen hoger dan waar wel gevaccineerd wordt. Dus vraag me toch echt af wie er op hun manier denken dat ze slim bezig zijn.

  • Joanne schreef:

   Ik heb honderden mensen zien sterven in mijn leven, die nu wel zeker een ‘cv’ diagnose zouden krijgen, lees het werk van wetenschappers die de ‘ziektekiemen theorie’ in twijfel trekken, kan in de statistiek niet vinden dat de sterftecijfer in de Biblebelt hoger is dan elders en kan het bewijs niet vinden dat door het weigeren van vaccinatie ziektes uit het verleden terug komen en slachtoffers eisen.

   En daar gaat het nu om. Wij hebben beiden een andere opvatting en juist het recht om anders te denken en ons leven naar eigen geloof in vrijheid te leven. Daarbij kunnen we nog respect hebben voor elkaar.

   Zoals in de petitie mooi verwoord, ‘Wij het volk der Nederland eisen het behoud van eigen privacy, family life, het recht op vrije meningsuiting, het recht op vrijheid van geloof of levensovertuiging, het recht op respect voor de eigen woning en het grondwettelijk recht op onaantastbaarheid van het menselijk lichaam en herpakken onze vrijheid!

 2. Ed schreef:

  @zoufyvitaliteit, zo’n troll functie voor Soros, betaald dat nu goed?
  Virologen spreken tav corona over een toekomstige seasonal flu. Seizoensgriepje. Jaarlijk sterven er jaarlijks een paar duizend mensen aan influenza B. Hoor je haast niks over. In 2018 ongeveer 9000 overlijdens. De genomen maatregelen zijn buitenproportioneel en zeer schadelijk voor de wereldeconomie. Corona is een aanleiding om impopulaire wetswijzigingen (84 stuks in Nedeland)er door te drukken. Israel heeft de democratie geheel aan de kant gezet. Het gaat niet zozeer om dat virus. Er spelen andere, meer ingrijpende zaken op het wereldtoneel.

 3. zoufyvitaliteit schreef:

  Ik zou de nadruk meer leggen op quantumwetten en persoonlijke waarden om keuzes te kunnen maken. Vanmiddag 17-4 sprak Roy Martina SOS summit v Succesgids en hij stelde dat impregnatie het kader is.
  Niet alleen tegen maar noem oplossingen; Covid-19 is een Killer en zeker geen grill. Geef mensen mee zodat ze echt gezond en vitaal blijven. Zo regelrecht Mark Rutte afvallen is niet verstandig bovendien is het Hugo de Jongh die met RIVM onderhoud heeft. Het leest conspiratief en ook al spelen er belangen , kom met feiten! Weet dat gezonde mensen anderen kunnen besmetten via lucht vochtigheid c.q. praatvochtigheid dit heet asymptomatisch verspreiden… zo vind ik deze petitie ook in elkaar steken, niet goed genuanceerd. Niet 100% zuiver dus. Volg en support vooral David Icke stel ik voor. Opgedwongen vaccinatie, over mijn lijk!! Daar gaat het om.

 4. Ed schreef:

  Over een jaar zal iedereen weten dat we nu beduveld worden.

 5. Joanne schreef:

  De petitie is zeker een schitterende verwoording van de essentie van wat er nu aan de hand is. Toch heb ik een belangrijk punt:
  De eis dat “artsen gebruik mogen maken van de geneesmiddelen Hydroxychlorequine, Azitromicine en Zinkoraat om de enkele gevallen van Corona te genezen.” is een uiterst vreemde opmerking. In de eerste plaats wordt geïnsinueerd dat artsen deze middelen niet mogen gebruiken en ten tweede, er wordt geïnsinueerd dat deze middelen kunnen genezen?

  Chloroquine, zoals alle zogenaamde geneesmiddelen heeft een lange rij bijwerkingen en er zijn veel interacties met andere medicijnen.
  www.farmacotherapeutischkompas.nl/blade…hloroquine

  En Zithromax? Een antibioticum wordt niet ingezet bij een virale infectie. Artsen weten dit. We willen het microboom, vooral bij zieke mensen niet meer ontregelen door onnodige antibiotica of medicatie. Zink zit in heel veel voedingsstoffen. Geef je heel veel extra zink dan kun je een koper tekort veroorzaken. Maar het is al langer bekend hoe belangrijk deze elementen zijn in ons dieet en vooral bij ziekte.

  Je zou eerder willen promoten dat artsen zich meer gaan verdiepen in de werkelijke vitamine D behoefte van ouderen, van het belang van nutrienten in voeding en vooral het essentieel belang van familie en vrienden tijdens ziekte, welke ziekte dan ook! Maar zo’n eis hoort ook niet in deze petitie, m.i.
  I
  En dan is nog de vraag .. weet je wel zeker dat mensen sterven DOOR een zogenaamde Corona virus? Of sterven ze ‘MET’. Hoe zit het eigenlijk met de statistiek? En met het bewijs dat een virus überhaupt oorzaak is van ziekte? Er is geen bewijs namelijk dat een virus bestaat of ooit oorzaak is geweest van ziekte.
  ik zou eerst willen zien dat zo’n petitie goed nagekeken wordt door juristen en professionals in het vak, want inderdaad deze draconische middelen hebben een lange staart en vereisen een zeer zorgvuldige aanpak.

  • Fred Teunissen schreef:

   Hallo Joanne,
   Ik begrijp je reserves. Ik heb die zelf ook en op dezelfde punten.
   Het is niet mijn tekst. Ik heb hem overgenomen van www.petities.com
   Ik weet niet wie deze tekst heeft opgesteld. Maar ik vind hem zeer sterk en ik heb onmiddellijk besloten om hem door te plaatsen op mijn blog, ook al zitten er wat storende taalfouten in en ook al staan er enkele dingen in waar ik het niet mee eens ben (zoals over die medicijnen). Maar met de grote lijn en de toonzetting ben ik het eens. Ik was blij dat iemand zijn rug recht trok en eens goed zei waar het op staat.
   Misschien kan er een verbeterde versie komen die grotere groepen mensen aanspreekt. Dat zou ik de initiatiefnemer ter overweging willen geven. Dus een ‘doorstaat’ op alleen de sterke hoofdlijn.

 6. CSTV schreef:

  Volledige steun van CommonSenseTV.

 7. jan schreef:

  Jullie sporen allemaal niet.

 8. Ruthvienne schreef:

  Eens geen lock down, beste medicijn tegen virussen. VRIJHEID!
  Ruthvienne Statia

 9. Diny Geboers schreef:

  Eindelijk! Hoog tijd! Had allang eerder moeten gebeuren. Mensen moeten massaal aansluiten. Word wakker!!!!!!

 10. Tjeerd schreef:

  De Duitse advocate Beate Bahnert uit Heidelberg (Duitsland) die de lockdown in Duitsland wilde aanvechten bij het Verfassunggericht in Heidelberg is in een psychiatrische inrichting geplaatst. Dit geld ook voor de arts Thomas Binder MD uit Baden (Zwitserland) die het wereldkundig maakte en vervolgens door een speciale politieeenheid ook in een psychiatrische inrichting is geplaatst: Binder was kritisch inzake de oorlog in Syrie en het Amerikaanse imperialisme en noemde openlijk de coronapandemie een hoax:

  indignatie.nl/2020/…ychiatrie/

  www.nachrichtenspiegel.de/2020/…-der-haft/

  • Tjeerd schreef:

   Beate Bahnert werd eergisteren volgens Bild Zeitung naar een psychiatrische inrichting gebracht omdat ze een “verwarde indruk” maakte wat ook in direct verband stond met het feit dat zij een ikoon is geworden in de strijd tegen corona om de vrijheden van Duitsers te muilkorven. Bildzeitung doet het voorkomen dat dit voor haar het beste was omdat ze in de weg kwijt is.. De Zwitserse arts werd voor hetzelfde corona vergrijp een dag later in een inrichting opgesloten. Beiden worden dus zo maar even monddood gemaakt. Wie gaan er nog volgen vraag je je nu wel af!
   www.bild.de/regio…l#fromWall

 11. Senden schreef:

  LIly helemaal eens

 12. Gery schreef:

  Helemaal eens met deze actie!
  Haal wel even de spelfouten er uit aub. Dit staat slordig in de ogen van de ‘upperclass’ 😉

  • Fred Teunissen schreef:

   Hallo Gery, ja het is vervelend dat er spellingfouten in de petitie staan, maar je voelt dat de tekst recht uit het hart is geschreven en daar gaat het vooral om. Ik heb de originele tekst overgenomen zoals die op de website petities.com staat, zonder correcties. Ik ben niet in de positie om die tekst te corrigeren.

 13. Joke Struik-Wortelboer schreef:

  ik ben het helemaal met het verhaal eens.bravo!

 14. van hees, peter schreef:

  wij(ik) stop wereldoorlog III hiermee.

 15. stukatotherescue schreef:

  Goed initiatief, wakker worden mensen, we worden steeds meer als werkslaven uitgebuit.

 16. Tjeerd schreef:

  Ik ga wel tekenen maar we zullen ook de straat op moeten zoals in Berlijn en Vancouver en hopelijk elke dag meer steden..petities zijn een fopspeen van het systeem dat onze rechten steeds meer wegneemt als je het mij vraagt..

 17. Sien Snaaijer schreef:

  Ik ben tegen de lockdown…!!!

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.