Na dagen met veel blauw: sprayday!

Het was van korte duur dat prachtige hemelsblauw. Gisteravond, donderdag 4 juli,  boven Dwingeloo weer een compleet dichtgespoten lucht. Ik kon sommige verse chemtrails nog maar met moeite onderscheiden in de wittige waas.

Sprayday

Ze lopen in noord-zuid-richting. Vrij dicht naast elkaar. Ik zag er drie die evenwijdig aan elkaar liepen. Dat betekent dat er een soort lucht-eskader bezig geweest is met toestellen die op ongeveer dezelfde hoogte en niet ver van elkaar vlogen.

Geen weg terug?

Het is misschien een rare gedachte, maar het komt op mij over als een onderhoudsdosis. Als je met sproeien begint, dan moet je ermee doorgaan, zei David Keith, de aanvoerder van de academische geoengineers, in 2014 tijdens een interview met The Washington Post. Dat is logisch vanuit zijn optiek. Je moet op gezette tijden aerosols blijven toevoegen, want anders verliest de atmosfeer de eigenschappen die je kunstmatig hebt gecreëerd (*).

Dat betekent dat er op perioden met open luchten steeds weer heavy spraydays zullen volgen.

Net zo lang totdat we met zijn allen aan deze gekheid een einde maken.

Volkomen onnatuurlijke, dichtgesmeerde luchten

Dit was het beeld donderdagmiddag in Grave:

 

En dit donderdagavond in Delft:

 

Sprayday 4 juli 2019 Delft

Met dank aan de makers!

(*) David Keith noemt als reden dat je niet kunt stoppen dat de aarde dan ineens te snel zou opwarmen. Dat is niet de echte reden, maar de manier waarop de echte reden buiten de discussie wordt gehouden. De hele ‘klimaatdiscussie’ is een rookgordijn. Dat je nooit meer zou kunnen stoppen met chemtrails is grote flauwekul. Je kunt er op elk moment mee stoppen en dan herneemt de atmosfeer – op termijn – zijn oorspronkelijke staat.

Dit is het fragment uit het interview (cursivering door mij aangebracht):
“But there’s one other concern we didn’t really touch on in that interview: Once the world starts geoengineering, we can’t really ever stop — especially if everyone keeps pumping carbon-dioxide into the atmosphere at the same time. Why? Because as soon as we quit spraying those reflective particles into the atmosphere, the Earth will heat up very, very, very rapidly. And sudden climate change is even worse than the kind we already know about.”

Volg ons op Mastodon!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. John Vink schreef:

  En nog steeds heeft de overgrote meerderheid oogkleppen op.

 2. Andtea schreef:

  Toch raar dat zo weinig mensen in de gaten hebben wat er gebeurt, valt toch op deze luchten, of gaat er een generatie wennen aan dat de lucht wit is ipv blauw, laten we zo veel mogelijk positieve energie sturen met elkaar.

 3. Gerke Geerlings schreef:

  Zat onlangs in vliegtuig en keek met afgrijzen. 5 vliegtuigen met het strepen aanleggen, evenwijdig aan elkaar. KM lang. In vol zicht. Geen enkele reactie van medepassagiers. Dit was ook na dagen helder weer met mooie blauwe luchten, daarna weer verandering van weer met dubieuze verklaringen van de weermannen.

 4. sjake schreef:

  Viel mij gister ook op in eindhoven en omgeving.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.