Medische klokkenluiders slaan alarm over intubatie bij COVID-patiënten

De eerste twee video’s hieronder gaan over misstanden in de zorg voor COVID-patiënten in New York. Deze getuigenissen zijn zo huiveringwekkend, dat ik geaarzeld heb om ze te publiceren.

De onthullingen kunnen onwaar zijn. In dat geval dragen ze bij aan angst, terwijl er al meer dan genoeg angst in de atmosfeer zit.

Ze kunnen ook waar zijn. De verpleegster en de arts komen op mij eerlijk en geloofwaardig over. En als dit waar is dan moet het bekend worden om soortgelijke situaties elders te helpen voorkomen.

Beide video’s zijn al snel van YouTube verwijderd. Dat is op zich geen reden om ze geloofwaardiger te vinden. Wegcensureren kan ook een slimme methode zijn om misinformatie ‘op te waarderen’ in de ogen van niet-mainstream media.

Ik zou zeggen: oordeel zelf.

In beide video’s zitten veel medische termen en feiten over medicatie en behandelingsmethoden. Dat is goed, want zo kunnen insiders in de medische sector ze controleren en op hun meritis beoordelen.

Reageer, vul aan, weerspreek, wil ik vooral aan hen vragen. Helemaal onderaan dit artikel kun je een reactie plaatsen.

Alternatieven genegeerd

In de derde video vertelt journalist Karel van Wolferen dat intubatie in veel gevallen helemaal niet nodig is, omdat er andere werkzame middelen zijn met veel minder risico en nasleep.

1 url: https://www.brighteon.com/embed/43ba6397-f228-47f3-ad3a-7ce8677c216f

2 url: https://www.bitchute.com/embed/ibWF2dVzAZFW

 

 

Gerelateerd

‘Meer huisartsen schrijven hydroxychloroquine voor, ondanks verbod door Inspectie’ (Xandernieuws)

Een ander geluid van een Duitse internist: “Schaf zo gauw mogelijk de coronatest af” (video verwijderd van YouTube)

 

je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Tjeerd schreef:

  Gesprek van Van Wolferen en Van der Pijl over de lockdown die een staat van beleg is. Beide heren hebben vooral Bill Gates ook op de korrel genomen wat de politiek wil gaan betitelen als nepnieuws. Het is wel dujidelijk waarom:

  Jessica Van Vugt
  13 hours ago

  Het RIVM gaat als volgende stap uitzoeken of er een verband is tussen ; Corona en intensieve veehouderij ….

  Het Coronavirus is niet voor niets los gelaten in Brabant, aangezien deze provincie de grootste veestapel van Nederland heeft.

  Hetzelfde RIVM dat de adviezen van de WHO 1 op 1 op volgt..
  En Gates is weer eigenaar van de WHO.

  Hoe zit dit ? Gates heeft namelijk ook flink geïnvesteerd in ; de productie van artificieel vlees.
  Vlees gemaakt in laboratoria en later in fabrieken.

  Gates heeft dus ook belang bij een krimp van de veestapel, en daarmee ook de kennis van intensieve veehouderij wereldwijd.
  Want Gates wil dus dat wij naast zijn vaccins ook zijn fabriek vlees gaan consumeren.

  Er is dus aantoonbaar een relatie tussen RIVM (FOUTE MORTALITEITSRATIOS EN STERFTE CIJFERS= WHO = GATES = VACCINS

  En dus ook tussen GATES = RIVM = STIKSTOFCRISIS = STIK STOF FRAUDE D.M.V. FOUTE STIKSTOFMODELLEN.

  Op het kanaal van Corbet Report, vind u een video genaamd ; Wie maakt ons vlees ?
  Antwoordt Baal G*tes

  Wakker worden mensen !

 2. Tjeerd schreef:

  De Amerikaanse medische ziekenhuissituatie (misschien enigszins vergelijkbaar met zuid europa) is significant verschillend van noord west Europa omdat ook de behandeling voor CV helemaal draait om geld: behandeling met ventilators levert 3 keer meer op dan normale behandeling met deugdelijke medicijnen; maar de ventilator behandeling helpt de patient helaas wel van de wal in de sloot waarna sterfte snel kan optreden:
  www.fort-russ.com/2020/…4892926215

 3. tegengeluid schreef:

  Stop de noodwet om de noodverordeningen voor covid-19 te legaliseren. Stop deze waanzin en teken deze petitie om de noodwet te stoppen.
  www.transitieweb.nl/algem…patienten/

 4. Tjeerd schreef:

  De video van de dokter is al behoorlijk gedateerd en m.i. achterhaald. In onderstaande bij dezelfde video staat de vereiste medicatie die snelle verlichting brengt. Dit brengt ook Van Wolferen naar voren,
  www.youtube.com/watch…VAJ4AaABAg
  chloroquine zpac zink en hoge doses vitamine C net als voorgeschreven door Chinese artsen

  • Tjeerd schreef:

   Dit is ook een goed (alternatieve) aanbevolen behandelmethode voor CV patienten die last hebben van obstructie van hemoglobine binding:

   nobama farce
   5 days ago

   You mean hypoxia, not “high altitutde disease”. CV obstructs Hemoglobin binding; reversed by zinc, selenium, Vits C and D. Ventilators are ineffective and cause pulmonary emboli.

   (reactie onder dezelfde video die de arts ook corrigeert wat het ziektebeeld betreft)

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.