LinkedIn heeft mijn account geblokkeerd en ik laat het erbij

LinkedIn account geblokkeerd

Ik wil er niet teveel woorden aan vuil maken. De mail van LinkedIn die ik hieronder laat volgen spreekt voor zich. Ik ben te ver van de officiële waarheid afgeweken en mag daarom niet meer meedoen. LinkedIn heeft mijn account ontoegankelijk gemaakt.

Hoe gaat zoiets?
Je krijgt een melding dat je account is ‘beperkt’. Een prachtig Orwelliaans eufemisme. Het houdt in: niet meer toegankelijk voor jezelf en niet meer zichtbaar voor anderen. Beperkt betekent dus gewoon geblokkeerd.

Als je niks doet, blijft dat zo.
Als je wilt dat daar verandering in komt, moet je een kopie van je ID (echt waar) uploaden om te bewijzen dat je jezelf bent en dan wil Big Brother zich wel over je geval gaan buigen.

Ik heb geaarzeld of ik dat wel zou doen. Wat voor mij uiteindelijk de doorslag gaf was dat ik een inhoudelijke argumentatie van het platform wilde. En wat ook meespeelde was dat ik wilde zien of ik nog iets van mijn uitgebreide contacten-netwerk uit deze boedel kon redden.

Uiteindelijk kwam op 10 februari de onderstaande motivering voor het besluit.
Daarin worden drie artikelen genoemd, die LinkedIn als ‘onjuiste inhoud’ bestempelt.
Dit zijn ze:

Vier alarmerende video’s en 50 alarmerende links

Robert F. Kennedy junior: “De angst voor een pandemie wordt gebruikt om gehoorzaamheid af te dwingen”

Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”

LinkedIn nodigt mij nu uit om te bewijzen dat ik me wel aan de gebruiksvoorwaarden heb gehouden. Dan gaat de deur naar mijn netwerk – misschien – weer open. Maar hoe moet ik bewijzen dat ik me aan de officiële waarheid gehouden heb? Het is evident dat ik afwijkende standpunten inneem. Zo goed als het evident is dat LinkedIn dat niet accepteert.

Het is een duidelijk verhaal.

Ik ga niet bedelen om toegang. Ik laat het erbij.

En alle mensen in mijn LinkedIn netwerk vraag ik bij deze of ze – als ze dat niet al waren – abonnee willen worden van de nieuwsbrief van TransitieWeb. Dan kunnen we geLINKt blijven, maar IN een andere omgeving.

De mail van LinkeIn

LinkedIn Account Recovery Appeal [Incident: 210205-009418]

Afzender: LinkedIn Helpcentrum
Datum Wo 16:35

Reference # 210205-009418
Toestand: Gesloten
Antwoord (10-02-2021 09:35 CST)

Hallo Fred,

Uw account is beperkt vanwege een schending van de gebruikersovereenkomst van LinkedIn met betrekking tot de na valse inhoud:

Tijd voor het maken van content: wo 13 januari 2021 00:31:38 GMT

– Vier alarmerende video’s en 50 alarmerende links

Dit laten deze vier video’s zien: * De ‘bestorming’ van het Capitool is in scene gezet * Er dreigt gevaar dat tegenstanders van de covid-vaccinaties en van de lockdowns als ‘interne terroristen’ vervolgd gaan worden * De PCR-test kan de bloed-hersen-barrière aantasten en blijft onder meer hersenontsteking (encefalitis) veroorzaakt, wat vervolgens tien onrechte aan een ‘mutatie van he…

Tijd om content aan te maken: ma, 31 aug.2020 19:29:10 GMT

– Robert F. Kennedy junior: “De angst voor een pandemie wordt gebruikt om gehoorzaamheid af te dwingen ”

In tegenstelling tot berichten in de reguliere media is er afgelopen zaterdag in Berlijn een volle dag gedemonstreerd door (waarschijnlijk) meer dan 1 miljoen mensen uit vele landen. Niet door 28.000 mensen, zoals NOS en Nu.nl tegen beter weten in melden. Aan de vooravond van deze historische demonstratie gaf Robert F. Kennedy, de neef van president John F. Kennedy, een persconferentie waarbij.

Tijd om content aan te maken: ma 24 aug 2020 14:04:58 GMT

– Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA ”

Voorafgaande opmerkingen over de coronatest: 1. Er is door niemand bewezen bewezen dat er een nieuw virus bestaat, covid-19 genaamd. Daarom zou je het een spookvirus kunnen noemen. 2. Evenmin is bewezen dat het materiaal, waarvan beweerd wordt dat dit het nieuwe virus is, mensen ziek kan maken 3. Testen op een virus waarvan niet bewezen is dat het bestaat is onzinnig. En het.

Als u denkt dat de beperking ten onrechte is gemaakt, u kan in beroep gaan tegen onze beslissing door op deze e-mail te reageren met de informatie hieronder aangevraagd:

1. Geef aan waarom u denkt dat de beperking was niet correct.
2. Zorg voor bronnen of materialen die uw positie.

Nadat u de informatie heeft ingediend, zullen we de zaken en u informeren over onze beslissing. Lees de LinkedIn-gebruikersovereenkomst voor meer informatie: https://www.linkedin.com/legal/user-agreement
Bedankt voor uw geduld terwijl we hieraan werken werkwijze.

Vriendelijke groeten,

LaRue
Veiligheid en herstel van leden Consultant

Kennisgeving van automatische vertaling:

Momenteel ontvangen we een hoger dan verwacht ticketvolume. In een poging uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, hebben we dit antwoord automatisch vertaald uit het Engels. Onze excuses als bepaalde informatie niet perfect is vertaald. Bedankt voor uw geduld.

Als u liever in het Engels met ons communiceert, laat het ons weten zodat we u verder kunnen helpen.

 

Gerelateerd

Regering reageert met repressie op de snelle groei van onafhankelijke media

Audiokrant nr. 11 – vrije mening onder druk, volledige lockdown en achtergronden Gezond Verstand

YouTube voert razzia uit op onafhankelijke media

Het gezicht van de censuur: YouTube kanaal Max Igan ‘beëindigd’

Facebook worstelt met de waarheid over de coronacrisis

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. MJR van Toor schreef:

  Respect voor uw in zet naar de waarheid, Fred Teunissen, ik moet u jammer genoeg melden dat er ook al vrije websites worden verwijderd, ik hou mijn hart vast wat er de komende maanden op ons vrijdenkende mensen af komt, nogmaals mijn diepe Respect voor uw goede werk naar de waarheid! Dank u wel.

 2. rené schreef:

  Geachte fred,
  Beschouw het vooral als een compliment dat jouw gedachtengoed anders is dan hun geformateerde propaganda. Zoals ze vroeger op school zeiden; “Ga zo door”.

 3. Robert Verhoeven schreef:

  Fred, uberhaupt ook overbodig toch om van hun ‘ soort ‘ , diensten gebruik te maken! Ze hebben je niet langer nodig voor hun etalage ! Maar , terugblikkend , wat is de soort van bevestiging en soort van geldigheid die ze ook maar aan iemand kunnen verschaffen ?! Waarom en waartoe dat uberhaupt ooit aan iets buiten jezelf uit handen geven, waarmee je , dergelijke parasitaire – daarop en daarvan levende – lichamen , ook macht geeft. Inclusief de politiek !

  Wie vraagt ‘ mag ‘ t ‘ , die schept , kerk en staat , en alles wat in coma, blind, met zielsabortus , alleen doorgaat. Hoe kan ook maar 1 seconde aandacht van hun forum, jouw soeverein aanwezige ziel, ook maar enige ruimte laten.
  Je deelname en gebruik maken van hun platvorm, een vergissing!

  Christine von Dreien , heeft aardige ziels-beluisteringen in huis, die in alle rust en stilte , de overbodigheid van hen , voor jouw , inzage , opluisteren ! In je eentje ben je optimaal krachtig en optimaal zuiver stralend met een bereik, dat het hele internet , tzt , voor tallozen , diep passé maakt, en in terugblik ‘ tot de krukken van een communicatie , die in de merkwaardige illusie leefde dat , rechtstreeks er zijn , een technocratisch vervoermiddel ontbeert. Geenszins!

 4. Tatjana schreef:

  Mijn respect. Als een locatie jou niet wil, dan is de locatie jou niet waard

 5. Toch fijn zo ’n behandeling. Dan moeten velen maar naar een ander kanaal. LinkedIn had al niets mee en nu al helemaal niet meer

 6. Peter Rutjes schreef:

  Heel goed Fred dat je niet instemt met het bedelwerk!

  Vele kunstmatige synchroniteiten en rariteiten.
  JIJ bent niet linked-in!!
  TransitieWeb.
  Prima Energie.
  Houwen Zo.

  We zitten middenin de splitsing van de mensheid!!!
  sosrff.tsu.ru/?page_id=7
  Alles is bevroren.
  “Lockdown”
  Meer black-outs.

  De schapen die wachten op een “reset”…. lopen als kippen zonder kop rond.
  www.youtube.com/watch…-oJt_5JvV4

  Nieuwe toegang / toestemming wordt binding met het anti-leven a.k.a. linked-in de Machine.
  Cont(r)act AI.
  MK-Ultra ~~ zwarte smurrie.
  Femto niveau.
  Adem in — blaas uit.

  Offer jeZelf niet op en ga je eigen natuurlijke weg!!!!
  www.youtube.com/watch…C2GjXMk7i4
  Veel liefs en licht * peter

  [check music~lyrics {despite both r not my fave songs} IK laat het hierbij]

 7. Marc schreef:

  Vreselijk om te moeten constateren dat onze mooie Nederlandse wereld zo langzamerhand gekaapt wordt door deze tech reuzen, deze meedogenloze zielloze technocratische moralisten.

 8. Robert Verhoeven schreef:

  Fred, zojuist deed ik dat, mijn reactie geven. Maar, op een zeker onaangekondigd moment, floepte het weg. Heel jammer, want daarmee viel een nogal uitzonderlijk unieke boodschap hierover naar jou weg. Of is het zo, dat het voorbij 500 woorden , automatisch naar de ontvanger toe schiet. In de onvoltooide zin. Of treedt er een totale uitwissing op, en is dit mechanisme kennelijk zo non communicabel dat je daar dan in terecht komt ? Mijn vraag is nu, ontving je mijn aldus geschonken aandacht ?

  • Fred Teunissen schreef:

   Hallo Robert, nee, helaas, niks ontvangen.
   Er zit bij mijn weten geen maximum van 500 woorden op reacties, maar ik zal dat checken bij de man van de techniek.
   Vervelend dat je reactie is ‘verdampt’ nu. Misschien wil je de kern ervan opnieuw beschrijven? Of me een mail of sms sturen?
   hgF

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.