Het wordt steeds gekker daarboven

De afgelopen twee weken kreeg ik van verschillende kanten foto’s en video’s toegestuurd van merkwaardige verschijnselen in de hogere luchtlagen. Topdag was woensdag 22 mei.

Onderstaande opname uit Friesland is van die dag. Je ziet hier hoe een chemtrail ‘uitlekt’ in wervelende subwolkjes. Zo ontstaat een kunstmaig wolkendek.

Een selectie van andere video’s en foto’s van de laatste twee weken laat ik hierna  zonder verder commentaar volgen.

Dank aan de makers!

 

Chemtrails mei 2019

 

 

 

 

 

 

 


Maandag 27 mei

 

 

 

Vrijdag 31 mei

 

 

 

Zie ook: Timelapse Skies Holland

 

Gerelateerde artikelen:

2 reacties

 1. Hoeder schreef:

  Als ik dit soort foto’s zie, kookt mijn bloed. Helaas noch de regering, noch politici maken zich er druk om. Mijn broek zakt er van af. Al jaren probeer ik mensen te overtuigen dat dit klopt. Slechts weinigen geloven je. Het is duidelijk dat deze troep het denkvermogen van de mens aantast, anders kom je wel in opstand. Dit is echt een grof schandaal. Helaas mensen zijn niet meer te mobiliseren. Met het “onschuldige” 5 G netwerk zal het er niet beter op worden. Maar frappez toujours.

  • Fred Teunissen schreef:

   Het is heel moeilijk om iets dat on-voor-stel-baar is onder ogen te zien. Veel mensen kijken dan liever weg en dat is begrijpelijk. Ik zit ook liever in een betere werkelijkheid. Jij ook, anders zou je niet boos zijn.
   Ieder individu zal hier op zijn of haar eigen moment mee in het reine komen.
   Het begin is er, want steeds meer mensen vinden al die volgespoten luchten eigenlijk toch wel erg vreemd.

Schrijf een reactie: