Het wordt steeds gekker daarboven

De afgelopen twee weken kreeg ik van verschillende kanten foto’s en video’s toegestuurd van merkwaardige verschijnselen in de hogere luchtlagen. Topdag was woensdag 22 mei.

Onderstaande opname uit Friesland is van die dag. Je ziet hier hoe een chemtrail ‘uitlekt’ in wervelende subwolkjes. Zo ontstaat een kunstmaig wolkendek.

Een selectie van andere video’s en foto’s van de laatste twee weken laat ik hierna  zonder verder commentaar volgen.

Dank aan de makers!

 

Chemtrails mei 2019

 

 

 

 

 

 

 


Maandag 27 mei

 

 

 

Vrijdag 31 mei

 

 

 

Zie ook: Timelapse Skies Holland

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Hoeder schreef:

  Als ik dit soort foto’s zie, kookt mijn bloed. Helaas noch de regering, noch politici maken zich er druk om. Mijn broek zakt er van af. Al jaren probeer ik mensen te overtuigen dat dit klopt. Slechts weinigen geloven je. Het is duidelijk dat deze troep het denkvermogen van de mens aantast, anders kom je wel in opstand. Dit is echt een grof schandaal. Helaas mensen zijn niet meer te mobiliseren. Met het “onschuldige” 5 G netwerk zal het er niet beter op worden. Maar frappez toujours.

  • Fred Teunissen schreef:

   Het is heel moeilijk om iets dat on-voor-stel-baar is onder ogen te zien. Veel mensen kijken dan liever weg en dat is begrijpelijk. Ik zit ook liever in een betere werkelijkheid. Jij ook, anders zou je niet boos zijn.
   Ieder individu zal hier op zijn of haar eigen moment mee in het reine komen.
   Het begin is er, want steeds meer mensen vinden al die volgespoten luchten eigenlijk toch wel erg vreemd.

   • Willem schreef:

    Het is nu al 30 jaar aan de gang waarvan de laatste 15 jaar extreem, velen hebben zich hard gemaakt om dit onder de aandacht te brengen. Het is gewoon zichtbaar voor iedereen maar zolang een overheid ze niet vertellen wil dat het zo is is het er ook niet., heb mij er jarenlang voor ingezet tot aan overheden toe, het mocht en mag niet baten. Het is gelijk de klimaatgekte, ik snap het niet meer we zijn als makke schapen.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.