Een grafisch antwoord op de vragen van longarts David Prins

David Prins wordt hard aangevallen vanuit de mainstream vanwege het posten van een genuanceerd filmpje waarin hij vragen stelt over de belangenverstrengeling van de WHO en andere organisaties waar Bill Gates achter zit. En hij geeft aan dat hij zich zorgen maakt over de toenemende censuur.

Iedereen die verder wil kijken dan de NOS en de ‘kwaliteitskranten’ heeft in de afgelopen tijd gemerkt hoe snel informatie verdwijnt – bijvoorbeeld de uitstekende en goed onderbouwde getuigenis van dr. Erikson in California. Of het boek Vaccinvrij van Door Frankema dat is verwijderd uit het assortiment van Bol.com.

Reactie vanuit de mainstream media

RTL Redacteur Susanne Uilenbroek schreef dit in haar blog:
“Maar voor mij vliegt Prins uit de bocht als hij suggereert dat het Nederlandse beleid zou zijn ingestoken door de farmaceutische industrie en dat de WHO geen onafhankelijke organisatie is, maar aan de leiband van miljardair Bill Gates loopt.
Zomaar dingen roepen zonder iets te checken, dan neem ik je niet meer serieus. En je betoog simpelweg afsluiten met “het zijn vragen die ik heb” is niet afdoende. Zoek het dan eerst uit, en maak daarna een video”

De Feiten

Heeft mevrouw Uilenbroek zelf onderzoek gedaan, voordat ze haar blog de wereld instuurde?
De belangenconflicten die David Prins aanhaalt zijn er namelijk wel degelijk. Bestudeer dit plaatje maar eens (klik op de afbeelding voor een vergroting).

Ga voor een gedetailleerde uitleg bij deze afbeelding naar deze website.

Verder

In How Bill Gates Monopolized Global Health geeft James Corbett een gedetailleerde en onderbouwde uitleg over de extreme belangenverstrengeling van Bill Gates in de wereldwijde gezondheidssector, de WHO en de CDC.

In de vervolg-aflevering Bill Gates’ Plan to Vaccinate the World laat Corbett zien hoe alle wegen naar Rome leiden. Voor Gates en heb web waarmee hij verweven is, heeft covid slechts éen oplossing: vaccinatie.

Voor de journalisten en lezers die de feiten willen controleren: de transcripts van deze episodes van het Corbett Report zijn voorzien van uitgebreide links naar officiele documenten.

Zie ook: Corbett Report, Episode 377 – How Bill Gates Monopolized Global Health

Gerelateerd

Nederlandse longarts deelt zijn zorgen met het grote publiek

Wat iedereen moet weten over vaccinaties

Facebook houdt informatie over vaccinaties tegen

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Loop je toch nog tegen problemen op? Laat het me weten!

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Herman Van Nouhuys schreef:

  Zorg was vroeger een private aangelegenheid. Inmiddels is ‘zorg’ een politieke zaak. Met andere woorden: de politiek bepaalt wat goed voor je is en hoeveel dat mag kosten. Als burger word je verplicht om daar een premie voor te betalen. De dokter die je ‘helpt’ moet een protocol volgen. Dat protocol kan op termijn inhouden dat je voor de betaalde premie een spuitje kunt krijgen. Een en ander hangt af in hoeverre je economisch nog interessant bent.
  De focus ligt te veel bij het grote geld en we hebben te weinig oog voor het feit dat wij het zelf zijn die voor dat ‘grote geld’ gezorgd hebben. Op dit moment kunnen we de samenleving beschouwen als een patient met ernstige kanker. Die kanker kan alleen gedijen als de patient nog leeft. Zo lang die kanker in staat is de patient te laten geloven dat die kanker goed voor ons is zo lang zal die patient nog wel blijven leven. Welnu, als we zien dat het geld in biljoenen wordt bijgedrukt, zal het wel duidelijk zijn wat er met die kanker wordt bedoeld. Bill Gates en wij die hem voeden zijn dus het probleem. Er is geen ‘schuldige’, maar er zijn velen onwetend.
  En hij die zijn weten als een stralend licht boven het maaiveld uitsteekt en die kanker dus bedreigt gaat er aan. Zo is het, was het en zal het blijven gaan op deze wereld.

 2. Peter Rutjes schreef:

  RTL valt door de mand.

  Longarts David Prins deelde recentelijk een korte video waarin hij zijn zorgen uitspreekt over het corona-beleid en stelde een aantal goede vragen:
  ✅ waar is de wetenschappelijke onderbouwing voor ‘het nieuwe normaal’ en is dit de enige oplossing?
  ✅ waarom is er geen aandacht voor het versterken van onze afweer dmv een gezonde leefstijl?
  ✅ kan een vaccin in zo’n korte tijd wel veilig worden gemaakt?
  ✅ waarom verwijderen social media informatie die niet in lijn is met de richtlijnen van de world health organisation, die niet foutloos is gebleken?

  EditieNL, een actualiteitenprogramma van RTL, behandelt de video in haar uitzending: www.uitzendinggemist.net/aflev…ie_Nl.html

  De titel van het stuk: “Complotdenker in witte jas”, groot in beeld.

  Het programma gaat niet in op bovengenoemde vragen, maar laat een aantal stukjes zien over het corona-vaccin en een opmerking over 5G, dat David slechts als voorbeeld geeft in de context van censuur door social media.

  De video van David duurt 8 minuten en 25 seconden, waarvan het actualiteiten-programma er 31 seconden toont.

  Terwijl we David horen praten worden beelden getoond van een demonstratie.

  De presentatoren noemen verschillende keren de term “complotdenkers” en besluiten met “ja, zelfs het 5G netwerk wordt er dus bijgehaald” en “de vereniging van longartsen gaat met Prins praten”.

  Volgens het programma bestaat het Outbreak Management Team uit “vele wetenschappers op verschillende gebieden”, terwijl bekend is dat dat niet juist is: bit.ly/2xTX7Ma

 3. Hydra schreef:

  Ook Amazing Polly met haar deskundig onderzoek naar de gezondheidsmaffia, waaronder de WHO en de Wereldbank. Zie:www.bitchute.com/video/1Z5VYqJqrtI/

 4. MoniekDuyzings schreef:

  Ik mis nog een linkje vanuit de Bill en Melinda Hates foundation over hun financiering naar nieuwszenders wereldwijd !!!!

  • Lara schreef:

   Het filmpje van James Corbett “How Bill Gates Monopolized Global Health” gaat er ook uitgebreid op in over hoe media is opgekocht. Uit het transcript:

   “And, like Rockefeller, Gates’ transformation has been helped along by a well-funded public relations campaign. […] Gates has guided his public image into that of a modern-day saint through an even simpler tactic: buying good publicity.

   The Bill & Melinda Gates Foundation spends tens of millions of dollars per year on media partnerships, sponsoring coverage of its program areas across the board. Gates funds The Guardian‘s Global Development website. Gates funds NPR’s global health coverage. Gates funds the Our World in Data website that is tracking the latest statistics and research on the coronavirus pandemic. Gates funds BBC coverage of global health and development issues, both through its BBC Media Action organization and the BBC itself. Gates funds world health coverage on ABC News.

   When the NewsHour with Jim Lehrer was given a $3.5 million Gates foundation grant to set up a special unit to report on global health issues, NewsHour communications chief Rob Flynn was asked about the potential conflict of interest that such a unit would have in reporting on issues that the Gates Foundation is itself involved in. “In some regards I guess you might say that there are not a heck of a lot of things you could touch in global health these days that would not have some kind of Gates tentacle,” Flynn responded.”

   Voor de bronnen, zie deze link: www.corbettreport.com/gateshealth/

  • coronategenlicht schreef:

   Hoi Moniek,

   Daar heb je gelijk in en daar heb ik over nagedacht en komt er wellicht bij zodra we alle verbindingen (BBC, Al Jazeera, Guardian, ?,?,?) helder hebben. Mocht je dit toevallig al hebben (zodat we het alleen hoeven te checken), dan zou dat helpen (info@corona-tegenlicht.nl). We zijn namelijk best druk met de volgende artikelen, plannen en de mails die we krijgen dus moeten een beetje schipperen met de tijd :).

   Groet, Arno

 5. Tjeerd schreef:

  De kranten en tv stations zijn inmiddels gekocht door de Gates Foundation. Vandaar dit soort gekochte columns die Gates vrijpleiten. Misschien heeft David Prins of een ander een link naar de bijdragen van Gates aan Nederlandse media. De bijdragen van Soros aan de Anti zwartepiet beweging stonden ook in het jaarverslag van OSI, Open Society Institute.

  • Peter Rutjes schreef:

   Bij RTL:
   Het programma EditieNL, waarin de Nederlandse longarts David Prins onterecht wordt bestempeld als “complotdenker in witte jas”, wordt gemaakt door RTL Nederland.

   RTL Nederland is een onderdeel van de multinational Bertelsmann, een privaat bedrijf dat opgericht werd in 1835 en grotendeels in handen is van de familie Mohn, de aangetrouwde tak van de familie Bertelsmann.

   Eigenaar Heinrich Mohn was tijdens de Tweede Wereldoorlog een belangrijk beschermengel en sponsor van de SS en vormde het bedrijf naar Nationaal Socialistisch model. Bertelsmann werd in deze periode een belangrijk leverancier van de Wehrmacht, Hıtlɘr’s Duitse leger.

   In de periode 1939-1941 steeg de omzet van Bertelsmann naar recordhoogte. Joodse slavenarbeiders werden aan het werk gesteld bij verschillende drukkerijen waarmee Bertelsmann samenwerkte.

   In de jaren na de oorlog groeide het bedrijf onder leiding van Heinrich’s zoon Reinhard – die ook meevocht in het Duitse leger – uit tot een wereldwijde onderneming. In 2019 had Bertelsmann 126.000 medewerkers en een omzet van 18 miljard euro. Bertelsmann is actief in meer dan 50 landen en bezit 68 televisie stations, 30 radio stations, 8 streaming platforms, advertentie-bedrijven en uitgeverijen van boeken, muziek, magazines en kranten.

   In 1998 werd Bertelsmann door de aankoop van een Amerikaanse uitgeverij in één klap de grootste boekenuitgever ter wereld. 

Tijdens een speech probeerde de toenmalige topman van het bedrijf, Thomas Middelhoff, het verleden weg te poetsen door te stellen dat Bertelsmann tijdens WW2 een verzetsuitgeverij was, van oudsher opkomend voor de verdrukten. “Ik prijs mij zeer gelukkig te mogen werken voor een onderneming die zich altijd heeft ingezet voor de vrijheid van de godsdiensten en de rassen”, sprak hij. “Tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben wij boeken gepubliceerd die door het Derde Rijk als ‘subversief’ werden beschouwd. Het voortbestaan van Bertelsmann was een bedreiging voor de nazı’s in hun streven de vrijheid van meningsuiting onder hun controle te brengen.”

   Historici en journalisten doken in de archieven een heel ander beeld van het bedrijf op. Een onafhankelijke commissie concludeerde in een 794-pagina’s tellend rapport dat Bertelsmann moest worden beschouwd als “Hıtlɘr’s voornaamste leverancier”. 

In 2002 gaf het bedrijf toe dat ze haar rol tijdens de Tweede Wereldoorlog betreurde alsmede de pogingen om deze te verbergen.

   Bertelsmann is op het moment van schrijven voor 75% eigenaar van de RTL Group en dus van RTL Nederland, uitgever van EditieNL.

   ———————————————————————————

   Bronnen:
   en.wikipedia.org/wiki/…fiT0jvWVb4
   www.dw.com/en/be…Wsd3f1GMcE
   www.groene.nl/artik…Y_JN8I25PI
   www.trouw.nl/nieuw…zkKzRe2_HE
   en.wikipedia.org/wiki/…T5xPI2iO8c

 6. Mike schreef:

  Ook zeer de moeite waard zijn de video’s van Amazing Polly. Of deze vrouw nu wel of niet controlled opposition is maakt niet uit want zij schetst een onthutsend beeld van de belangenverstrengelingen rondom de Gates foundation. Na het kijken hiervan moet Susanne Uilenbroek publiekelijk haar excuses aanbieden aan David Prins en haar baan als journalistenhoeder beeindigen.

  youtu.be/1Z5VYqJqrtI

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.