De giftige naald: een historisch document over de gevaren van vaccinatie

Het werd midden jaren ’50 van de vorige eeuw geschreven en is nog razend actueel, dit onthullende boek van Eleanor McBean. December 2023 verscheen de Nederlandse vertaling van The Poisoned Needle bij uitgeverij Succesboeken.

De schrijfster (1905-1989) was nog een kind toen de Spaanse griep van 1918 de wereld teisterde. Haar ouders hielpen destijds veel mensen die er slecht aan toe waren. Ze waren zelf ongevaccineerd, maar kregen nooit de Spaanse griep.
Haar ouders geloofden niet in vaccinatie, want ze zagen met eigen ogen dat alleen degenen die de vaccins kregen ziek werden en stierven. Het bleef McBean in haar latere leven intrigeren waarom zo veel mensen die niet waren gevaccineerd geen griep kregen en mensen die wel gevaccineerd waren ziek werden.
Na vele jaren onderzoek ontdekte ze dat vaccinaties niet beschermen, maar juist ziekte veroorzaken.

Frankensteinmonster

Dit schrijft ze in het Voorwoord:

“De afgelopen 2000 jaar hebben artsen in de verkeerde richting gezocht tijdens hun zoektocht naar de genezing van ziekte. Hun praktijk van het doden van ziektekiemen met giftige medicijnen is erger dan nutteloos. Deze praktijk heeft nooit het probleem van ziekte opgelost en zal dat ook nooit kunnen doen.
Tijdens de middeleeuwen, vóór de introductie van betere voeding en sanitaire voorzieningen, werd de wereld af en toe geteisterd door epidemieën van de pokken.

De oorzaak werd koppig genegeerd en de zaden voor meer ziekte werden gezaaid toen vaccinatie populair werd. Dit infuus van gif, dat in de bloedstroom van de mensen werd geïnjecteerd, had als enige gevolgen dat de ziekte in sommige gevallen intensiveerde, de symptoom- men in andere ziekten werden onderdrukt en in weer andere gevallen nieuwe en ernstiger ziekten veroorzaakt werden.
Door de jaren heen hebben we dit mislukte product van onwetendheid zien uitgroeien tot een Frankensteinmonster van immense proporties, dat zich meedogenloos opdringt en de massa die zich op zijn pad verdringt onder zijn voeten vermorzelt.

Door de dodelijke kracht van deze giftige naald zijn de eenvoudige volksziekten uit het verleden overgegaan in de verschrikkingen van het heden: de angstaanjagende en groeiende hoeveelheid dodelijke ziekten. Veel van deze vreemde, mysterieuze ziekten die de hele medische wereld verbijsteren, zijn de kwalijke gevolgen van vaccinatievergiftiging die de chemische balans van het lichaam en het normale functioneren verstoren.”

Haar conclusie:
“Er is geen plaag (met de mogelijke uitzondering van atoomstraling) die verwoestender is voor de gezondheid van onze wereld dan dit monument van menselijk bedrog, deze moordenaar van de onschuldigen, deze verminker van lichaam en geest: de giftige naald.”

Boekgegevens

De giftige naald, verborgen feiten over vaccinatie
Eleanor McBean
ISBN 9789492665775
Paperback, 268 pagina’s
Prijs: € 27,50
Inkijkexemplaar (pdf)

De giftige naald

Gerelateerd

De besmettingsmythe: een boek dat iedereen moet lezen

Een Nederlandstalige samenvatting van The Contagion Myth

Het Hele Grote Plaatje: dr. Robert Young over coronacrisis, 5G, grafeen, biowapens, nanotech, shedding, EMF, chemtrails, ‘virussen’ en ziektekiemen versus omgevingsinvloeden

Pandemiewet: in welk scenario zitten we?

Arts Thomas Cowan: “Het hele idee van een virus is onjuist en Stefan Lanka, Andrew Kaufman en ik hebben daar het bewijs voor geleverd”

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is. Dit komt, omdat er eerst moderatie plaatsvindt.

Als je reageert kun je aangeven dat je een seintje wilt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Wil je dit artikel delen met anderen?
Maak dan bij voorkeur gebruik van e-mail. Zo is de kans een stuk kleiner dat je bericht gecensureerd wordt.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.