Coronacrisis in Italië: Jon Rappoport legt een link naar het antivirale middel ribavirine

Er staat opzienbarend nieuws in een nieuw blogartikel van de Amerikaanse onderzoeksjournalist Jon Rappoport.

Hij beschrijft daarin dat Italiaanse gezondheidsautoriteiten een eerste onderzoek hebben gedaan naar sterfgevallen die worden toegeschreven aan het coronavirus.

Uit dit onderzoek blijkt dat slechts drie van de overleden personen (0,8% van het totale aantal) geen voorafgaande ziektegeschiedenis hadden. 99,2% van de onderzochte groep had dat wel.

Van die 99,2% leed meer dan drie kwart aan hoge bloeddruk, ruim een derde had suikerziekte en nog een derde had een hartkwaal. Hun gemiddelde leeftijd was 79,5 jaar.

Rappoport wijst vervolgens op de (Engelstalige) bijsluiter van het antivirale middel ribavirine waarin staat dat het levensbedreigend kan zijn als het wordt gebruikt bij mensen met…. hart en vaatziekten.

Hij concludeert daaruit dat het gebruik van dit middel voor bij veel van deze ‘coronaslachtoffers’ de nekslag geweest kan zijn.

Klik hier voor de volledige Engelstalige blogtekst.

Gerelateerd

Hoe we de globalistische machtsgreep kunnen weerstaan

Dit is geen pandemie, maar een wereldwijde machtsgreep

Een paar gezond-verstand-vragen over de corona nep-epidemie en een waarschuwing

We zitten middenin een psydemie

De corona nep-pandemie: wat is eigenlijk het gevaar?


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Lena schreef:

    Op bcfi.be vind je ook de contra-indicaties voor ribavirine (o.a. ernstig hartlijden). Op farmacotherapeutisch kompas.nl vind je ook ‘voorgeschiedenis van ernstige hartaandoeningen tijdens de laatste 6 maanden’.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.