We zitten middenin een psydemie

Gisteren is het aantal geconstateeerde corona ‘besmettingen’ opgelopen van 38 naar 82. In krap 24 uur. Dat gaat ineens hard. Ojee… En vandaag opent het nieuws met de eerste Nederlandse corona-dode. Een man van 86 in Rotterdam.

Maar gelukkig: onze overheid is alert. Zij heeft een zogeheten indamfase afgekondigd om het virus (en daarmee zijn drager) huisarrest op te leggen. Er is een kans dat dit voldoende is, stellen virale deskundigen.

Maar ook is het denkbaar dat het virus aan dit huisarrest ontsnapt.

Onze alerte overheid zal dan ‘opschalen’ naar de volgende fase. Wat die inhoudt wil de premier nog niet zeggen.

Mogelijk zullen er dan reisbeperkingen komen voor bepaalde landen en regio’s. Verder kunnen scholen gesloten worden, evenementen afgeblazen en kazernes opengesteld voor de opvang van ‘slachtoffers’.

Misschien komt er zelfs een algeheel verbod op aanrakingen…

Seizoensgriep

Lieve mensen, waar hebben we het over?

Ieder jaar overlijden er in Nederland zo’n 2000 mensen aan complicaties als gevolg van griep (bron).

Twee-duizend.

Wie zegt mij dat deze eerste corona-dode niet een van die 2000 is? Ik bedoel: dat het eigenlijk een doodgewone (excusez le mot) griep-dode is?

Wat is het verschil tussen een seizoensgriep-dode en een corona-dode?

Ieder jaar krijgen pak hem beet 800.000 Nederlanders de griep. Een dikke 300.000 daarvan gaan naar de huisarts vanwege hun griepachtige verschijnselen.

Corona (COVID-19) is zo’n griepachtig verschijnsel. De symptomen lijken op die van griep, zo lees ik in de overheidsvoorlichting via diverse media.

Het is uiteraard mogelijk dat de overheid dingen weet, die ze ons niet vertelt. Dat moet ze nu dat toch maar snel wel doen, want het hele coronacircus is volkomen ongeloofwaardig.

Psyop

Ik zie nog geen begin van een epidemie. Wat ik wel zie heet een psyop. Dat is de afkorting voor een psychologische operatie.

Je zou dit een psydemie kunnen noemen. Een epidemie in woorden. In de geest. Een hallucinatie. Een opgeklopt mediaspektakel dat draait om angst.

Eén van de doelen ervan is onze geesten rijp te maken voor gedwongen vaccinaties.

Waarschijnlijk is deze psydemie tevens een voorbereiding op de gevolgen voor onze gezondheid van de uitrol van 5G.

‘U bent niet ziek door 5G-straling meneer, welnee… het is Het Virus….’

Biowapen?

En Iran en China dan?
In beide landen lijkt er meer aan de hand, maar het is nog niet duidelijk wat.

Het zou kunnen dat we daar met een geprogrammeerd virus te maken hebben dat bepaalde delen van de infrastructuur van die landen aanvalt (door mensen uit te schakelen). Maar dat is pure speculatie.

Voor hetzelfde geld gebruikt de overheid ook daar ‘het virus’ om controversiële beleidsdoelstellingen door te drukken.

Ook een combinatie van beide scneario’s is denkbaar.
Kortom, we weten het nog niet.

Gerelateerd

Een paar gezond-verstand-vragen over de corona nep-epidemie en een waarschuwing

Jon Rappoport over viruspaniek en 5G: ‘Hoe je een nep-epidemie op touw zet (en miljarden mensen hersenspoelt)’

Verplichte vaccinatie is onwettig, onverantwoord, onzinnig en verderreikend dan je denkt

Wat iedereen moet weten over vaccinaties

Foto’s bij dit artikel: Pixabay 


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Marc schreef:

  Coronacircus; dat geeft het wel weer. Dank Fred, voor de tekst en de reflectie. Iran en China, dat geeft te denken.

  Als je de waarschuwingen van David Icke voor de RFID chip serieus neemt, dan ligt een potentiële epidemie, psy-op inderdaad, voor de hand. Immers, er ontstaat dan een noodzaak voor een vaccinatie en het publiek zal uit angst voor de gevolgen van het virus niet protesteren tegen deze maatregel. Door inspuiting met nanochips, dus direct in de bloedbaan, is de mensheid dan geketend en bestuurbaar geworden. A brave new world.

  Ik denk op deze manier, omdat ik de motieven van de machthebbers niet langer vertrouw, de mechanismen achter het vergroten van controle al bekend zijn sinds Edward de Bernais en omdat in de directe toekomst het accent op het controleren van grotere groepen mensen alleen maar zal toenemen. Eigenlijk wil ik helemaal niet zo denken.

  Maar sinds we 2001 zijn gepasseerd is de wereld veranderd, we zijn de onschuld voorbij en we bevinden ons in een technocratie, die niet gericht is op het menselijke, maar aan de aanpassing van het menselijke aan het kunstmatige.

  Hopelijk zijn we binnenkort verlost van dit virus en hopelijk is dit virus niet het resultaat van boardmeetings en laboratoriumonderzoek. Angst is vaak gebruikt om te manipuleren en uiterst effectief gebleken.

 2. Peter Rutjes schreef:

  Sporters hebben inmiddels verbod op high-fives en handtekeningen zetten!
  We blijven alert.
  Vanuit een andere perceptie: ‘Testus Terone’

  “Tijdens de race wordt duidelijk dat het coronavirus niet alleen vooruitgedreven wordt door de hysterische aanmoedigingen van het publiek, maar ook door enige vooringenomenheid bij de autoriteiten.
  Met sabotages, ongelukken en allerlei trucs wordt de rode loper voor het coronavirus uitgerold.
  Tegenstanders krijgen op mysterieuze wijze pech.
  De race is eigenlijk een groot complot – al verliest het coronavirus uiteindelijk tóch van Asterix en Obelix.”

  www.telegraaf.nl/nieuw…XviK5Dx43A

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.