Condensatiespoor en chemtrail in één video vastgelegd

 

Er zijn twee soorten vliegtuigstrepen: condensatiesporen en chemtrails. Op deze video-opnames, die gemaakt zijn in Delft op 6 februari 2018, zie je ze allebei.

De video focust eerst op een jet met een normaal condensatiespoor. Dat is kort en het lost snel weer op. Daarnaast zie je een kanjer van een chemtrail die ineens middenin de lucht ophoudt. De verklaring voor dit fenomeen is simpel: het vliegtuig is op precies dat moment gestopt met sproeien.

Ik noem zo’n streep een stoptrail. Dat is een extra bewijs dat we met een chemtrail te maken hebben. De lange duur van hun aanwezigheid in de lucht en het langzaam uitwaaieren zijn ook kenmerken van chemtrails.

Op de achtergrond zie je trouwens zo’n al uitgewaaierde chemtrail (eerste shot) en een hele serie chemtrails – verderweg bij de horizon – die evenwijdig aan elkaar lopen (tweede shot). Het valt hier op hoe systematisch ze worden aangebracht.

Klik hier voor foto-opnames die ik eerder van stoptrails maakte.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Ineke Timmermans schreef:

  De vraag is of de aangevoerde kenmerken van de verschillende sporen bewijzend zijn voor het bestaan van chemtrails. Het ongekeerde ook niet. De korte streep zou een chemtrail kunnen zijn met een bepaalde vloeistof die snel verdampt. De langzaam verwaaiende kunnen zich bevinden in een vochtige luchtlaag waarin condens uit de uitlaat in bevroren toestand in stand blijft. Vraag is aan welke kant het toestel zat van de eerst getoonde stoptrail. Het eind kan ook echt het eind zijn. Of in een droge luchtlaag terecht zijn gekomen.
  Of de een geen chemtrail is en de ander wel of andersom of allebei? Voor mij is noch het een noch het ander bewijzend.

  Bert Timmermans

  • Fred Teunissen schreef:

   Hallo Bert, ik kan – wat die bewijskracht aangaat – wel een eind met je redenering meegaan, want alleen inzicht in de chemische samenstelling van zo’n vliegtuigspoor levert definitief bewijs op. Alleen: daar kunnen we vanzelfsprekend niet zo makkelijk aan komen.
   We hebben wel de getuigenissen van klokkenluiders en van sommige politici die de realiteit van chemtrails bevestigen. We hebben ook de neerslag van chemtrailstoffen op de aarde en die is meetbaar en wordt ook gemeten (barium, aluminium, enzovoort, om over synthetisch biologische substanties nog maar te zwijgen). Je kent mijn boek, en daar staan al deze bewijzen in opgesomd. Bovendien hebben we ook nog zoiets als ons gezonde verstand. Zo’n kanjer van een trail als in de video, daar is gewoon iets raars mee.
   Trails die heel lang blijven hangen zijn op zijn minst een krachtige aanwijzing dat we met een chemtrail te maken hebben. Alleen kunnen we daar – helaas- geen monster uit nemen. In de VS is dat door een team van het NASA Langley Research Center overigens wel gedaan. Die vlogen met een onderzoeksvliegtuig pal achter zo’n ‘plume’ aan. Zie Hemel onder Vuur, pagina 153.
   En dat over die vochtige luchtlagen…. geloof je dat nou werkelijk? Of wil iets in jou er maar niet aan dat chemtrails een realiteit zijn?

   Toevoeging 12 feb: zie ook deze documantaire met veel beeldmateriaal van stop- en stottertrails:
   www.youtube.com/watch…hSqithBEzs

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.