Boeiende tegengeluiden

Sinds begin december afgelopen jaar is er een nieuw alternatief radio- en tv-station online: The Peoples Voice, afgekort TPV. Initiatiefnemer is David Icke, schrijver van een flink aantal boeken over spiritualiteit en grenswetenschap en frequent spreker op seminars en congressen.

TPV is gevestigd in Londen. Het station doet een moedige poging om tegenwicht te bieden aan de berichtgeving in de mainstream media. En – hoe kan het ook anders met zoiets controversieels – inmiddels is er al behoorlijke consternatie rond het initiatief ontstaan. TPV zou volgens sommigen een te megalomane aanpak hebben en mede daardoor wat al te gemakkelijk omgaan met de donaties van zijn supporters. Het is mij niet duidelijk of dit disinformatie is, bedoeld om het jonge initiatief in discrediet te brengen of een serieus probleem. We zien dat vanzelf. Als het station er over een half jaar nog steeds is hebben we met disinformatie te doen gehad.

For the time being is het zeker de moeite waard af en toe af te stemmen op dit nieuwe station. Je veel interessante tegengeluiden. Afgelopen week bijvoorbeeld volgde ik een item met Nick Begich over HAARP en dat was zeer de moeite waard.

Alleen… de stem van het volk?
Konden ze nou echt geen betere naam verzinnen?

Update: verklaring van David Icke van 17 januari:
http://www.davidicke.com/headlines/david-icke-on-the-end-of-the-peoples-voice-very-soon-unless-arses-and-sofas-part-company-this-is-not-a-game/

Dit vind je misschien ook leuk...

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.