Paradise is overal

Vandaag is het een maand geleden dat de branden in Californië ruim 14.000 gebouwen, talloze auto’s en het volledige stadje Paradise in de as legden. Er zijn volgens officiële opgaven meer dan 90 dodelijke slachtoffers. Alles wijst er op dat dit geen gewone natuurbranden waren, maar ‘iets’ anders. De grote vraag is wat dat andere is.

Eerst nog maar eens een video waaruit zonneklaar blijkt dat dit geen gewone natuurbranden waren:

Bron van deze interactieve beelden: https://buttecountyrecovers.org/news
De afkorting DEW staat voor Directed Energy Weapon

De volgende vraag is dan: als dit klaarblijkelijk geen gewone natuurbranden zijn, wat zijn het dan wel? Wat zien we hier? Waar kijken we naar? Hoe kunnen huizen verstoffen en de omringende bomen zonder al te veel schade blijven staan?
Dat is de vraag die beantwoord moet worden.

Het is een vraag die veel emotie oproept, zoals in de video duidelijk te merken is. Hij wordt voortdurend herhaald, uit een machteloos zoeken naar antwoorden, maar die zijn er nog niet. Het enige goede antwoord lijkt mij te zijn: dit is iets dat we nog nooit eerder hebben gezien.

Desintegratie
Het enige dat er op lijkt is 9/11. Ook daar zagen we verstofte gebouwen en geroosterde en geradbraakte auto’s, sommigen zelfs honderden meters van de getroffen gebouwen vandaan.

Een andere associatie dringt zich aan me op: in de jaren ’80 van de vorige eeuw waren er felle protestacties tegen de neutronenbom. Dat was een wapen waarvan werd beweerd dat het mensen en dieren doodde, maar gebouwen en machines ongemoeid liet.

Wat we op de beelden uit Paradise zien lijkt op een omgekeerde neutronenbom. Hier worden de gebouwen (en de mensen en dieren daarbinnen) getroffen, maar de rest van het landschap blijft intact. Het is alsof een grote hand alles wat in cultuur is gebracht uitgumt.

Op een van de video’s in mijn tweede posting over deze ‘branden’ neemt de maakster het woord ‘desintegratiebom’ in de mond. Ze zou wel eens dicht bij de waarheid kunnen zitten, al betwijfel ik sterk of het hier om een bom gaat. Ik denk eerder aan de inwerking van elektromagnetische energie (scalar waves, lasers, em pulses) op een zwaar ge-chemtrailde atmosfeer. De droogte lijkt minder een rol te spelen, want de meeste bomen staan er immers nog.

Wave wapen?
Het is goed mogelijk dat we naar de effecten van een wave-wapen kijken. Een wapen dat gebruik maakt van een complex netwerk van samenwerkende technologieën. Je zou het om die reden ook een grid-wapen kunnen noemen.
Het is een hypothese, dat zeg ik er wel met grote nadruk bij.

Ingrediënten:
* ionisering van de atmosfeer door chemtrailing
* 5G
* smart meters
* chips en computers in auto’s
* smartphones
* lasers
* ufo’s of althans ufo-achtige vliegende objecten
* satellieten en
* weermanipulatie (zoals zeer plaatselijke stormachtige winden).

Rode draad
Ik ben benieuwd of er een duidelijke rode draad te ontdekken valt in de getroffen gebouwen en mensen. Is er een common denominator? Er zijn aanwijzingen dat veel eco activisten (waaronder ‘preppers’) en zelfvoorzienende gemeenschappen doelwit zijn geweest.

 

Een andere associatie komt in me op: het bulldozeren van de huizen van Palestijnse activisten in de door Israel bezette gebieden.

Ook schijnen er veel gebouwen verwoest te zijn in het voorgenomen traject van een hogesnelheidslijn. Dat kan zeker een motief zijn dat heeft meegespeeld in de planning van deze aanval.

Desoriëntatie
Dan is er nog een ander, belangrijk aspect, waar ik op wil ingaan. Met een mooi woord heet dat ‘cognitieve dissonantie’ en met een lelijk woord psychologische oorlogvoering.

Dat werkt ongeveer als volgt: je ziet iets dat je niet thuis kunt brengen, zoals in dit geval een brand die geen gewone natuurbrand kan zijn. Dan komen er gerenommeerde deskundigen in de media die je vertellen dat dit toch echt een gewone natuurbrand was, een ongelukkige samenloop van grote droogte en jarenlang slecht onderhoud van de bossen. Gevolg: kortsluiting in je hersenen.

De deskundige zegt dat wat jij ziet niet klopt. Je raakt in de war en gelooft je eigen indrukken niet meer. Dat die deskundige misschien wel staat te liegen (onder druk van zijn hypotheek en carrièrekansen en wie weet nog ergere risico’s) komt niet in je op.

Hetzelfde doet zich voor bij de chemtrails. Je ziet abnormale sporen in de lucht en de weermannen en -vrouwen vertellen je via de media dat het toch echt alleen maar waterdamp is. Gevolg: kortsluiting in je hoofd. Je wet niet meer wat waar is en wie je kunt geloven.

Een liegende en bedriegende overheid, daarbij geholpen door machtige media en prominente wetenschappers, desoriënteert zijn eigen burgers. Er zit dan maar één ding op en dat is zelf op onderzoek uitgaan. Je eigen indrukken serieus nemen. Geen genoegen meer nemen met halve waarheden.

Het paradijs ligt om de hoek
De gebeurtenissen in Californië zijn voor de direct betrokkenen traumatisch. Niet alleen is ze iets overkomen dat ze veelal niet goed kunnen plaatsen, maar ook is het – door allerlei oorzaken – maar helemaal de vraag of ze wel kunnen terugkeren. Ze staan tegenover een zeer machtige, gevaarlijke en duistere tegenstander, die geavanceerde technologieën tegen hen inzet. Middelen die nota bene met hun eigen belastinggeld zijn bekostigd.

In het interview hierboven (de tweede video vanaf 42:00) zegt Robert Otey het zo treffend: met een vreedzame inzet van dezelfde technologieën kan iedereen over vrijwel gratis energie beschikken en kan de aarde in een paradijs veranderen.

Waakzaam zijn
Het goede aan al dit slechte nieuws is dat de technologische geest uit de fles is. Het wordt steeds duidelijker wat er in die geheime programma’s allemaal is en wordt uitgebroed. Het wordt zichtbaar. Je kunt er niet goed meer omheen.

Wat in Californië gebeurd is kan overal gebeuren. Sterker nog, er zijn berichten dat dit in Portugal, Griekenland, Canada, Zuid-Afrika en China al het geval was.  Alle reden dus om waakzaam te zijn en tot op de bodem uit te zoeken wat dat ‘andere iets’ is dat Paradise heeft weggevaagd.


Eerder gepubliceerd:

Er is van alles mis met de ‘natuurbranden’ in Californië

Nogmaals over de branden in Californië: visueel bewijs van ‘fals flag environmental terrorism’

Zie ook:

Joseph Farrell: The CA fires: strangeness squared

Free Energy and Free Thinking – by Robert Otey

Smart Meters and the California Fire Attack – Look at the Pictures!

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Margie schreef:

  Lahaina Canadian style
  East & West Kelowna have seen unprecedented firestorms in the last 3 days on the 20th year anniversary of the 2003 Kelowna Mountain Firestorm that consumed 358 homes.

  The fire started 3 days ago and was a mere 66 hectares and grew to 6600 hectares in 8 hrs. 100s of homes many 1-5 million $ in value have been consumed. The west kelowna fire was so bad embers crossed 2km of lake and started 3 fires in North Kelowna. 16, 000 evacuated so far. Our international airport is closed. Landfill is on fire. The University and 1000s of students evacuated.
  Lake Okanagan Resort burned down to the ground, dozens of buildings on that huge property all gone.
  www.castanet.net/

  Storm killary on her way to California…after landfall in Mexico.

  In Denhaag maken ze zich druk om de koffie

 2. Klokkenluider schreef:

  En mogelijk dat het afgelopen week ook op Hawaï is gebeurd?
  Zou mij niet verbazen. www.youtube.com/watch…brzRajNOjI
  Ik kan me nog herinneren van de docu “What in the world are they spraying?” dat biologische boeren in deze docu klagen tegen Michael J. Murphy dat er met chemtrails gesprayd werd/wordt boven de zee in de buurt van Hawaï. Kijk v.a. 45 minuten en 25 seconden:
  www.youtube.com/watch…EUg8uLoZNY Ook vertelt een brandweerman uit de V.S. dat aluminium en magnesium extreem brandbaar is en niet voor niets dat de branden de laatste jaren zo ontzettend veel heftiger zijn…

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.