Over energetische aanvallen van zwarte magiërs en hoe je daartegen te beschermen

We have only to remove those who oppose us
— Saruman, Lord of he Rings

Sta jij in de frontlinie van de huidige strijd om gerechtigheid? Steek jij je nek uit op creatieve wijze? Slaag jij erin om dingen in beweging te zetten, mensen de weg te wijzen en te onderrichten over kennis die moet gedeeld worden? Grote kans dat je dan momenteel persoonlijk getarged wordt.

Heb je minder energie? Lijkt het geluk tegen te staan? Gebeuren er aan de lopende band vervelende dingen? Wordt je site gehackt of willen de klanten plots niet (meer) komen? Kruis je vaak politie als je je naar buiten begeeft? Last van nachtmerries met vaak bedreigende situaties of achtervolgingstaferelen waarbij je soms wakker schrikt omdat je dreigt gewond te geraken? Of nog vreemder: voel je in je halfslaap iemand in je bed rondlopen als ware het je kat, waarbij je soms moet vechten om jezelf uit een slaapverlamming te halen?

Zwarte magiërs

Doordat ik door ‘mijn’ werk met orgonite in 2005 plots tegen dezelfde zere schenen begon te stampen als van degenen die er in de maatschappij nu zo’n feest van maken, werd ik op ruwe wijze in contact gebracht met een wondere wereld: die van psychics (helderzienden) die jou als doelwit kiezen. Het zijn door grof geld gecorrumpeerde healers, die wereldwijd in (loon)dienst van verschillende geheime diensten tegenstanders van het systeem etherisch aanvallen om hen uit balans te brengen, te dwarsbomen of zelfs te doen overlijden.

Zwarte magie

Extrasensoriële perceptie is het kunnen zien of voelen van mensen op afstand. Aura’s of het subtiel energetisch lichaam voelen werd dit voorheen genoemd. Ik denk dat we het beter hoogsensitief of zelfs ‘normosensitief’ noemen, zodat het duidelijk is dat iedereen daarin ontwikkelingstappen kan zetten of deze oorspronkelijke vaardigheden weer kan oppakken.

Het is niet zo dat hoogsensitiviteit of helderziendheid automatisch gepaard gaat met een verheven vorm van spiritueel inzicht. Het is perfect mogelijk om the Dark Side te verkiezen en daar carrière in te maken. Je ziel aan de duivel verkopen dus.

Voodoo, zwarte magie, vervloeking is het onderwerp van dit artikel. Vergeef me de wat lange introductie. Ik denk dat het dringend nodig is op dit onderwerp uitgebreid in te gaan. In het netwerk van personen die van ver of nabij te maken hebben met TransitieWeb bereiken ons de laatste tijd veel berichten van mensen die in de frontlinie staan en met wie het ‘niet lekker’ gaat.

Wat kun je daartegen doen?

1. Voorzie allereerst je leefomgeving, nabije zendmasten, scholen en andere grote gebouwen waar 60Ghz wifi staat van orgonite, zodat je gespaard blijft van de ergste stralingseffecten.

2. Verplaats je je voor geruimere tijd in ‘vreemd gebied’, neem dan orgonite mee. Op zak en misschien zelfs een HHG voor bij de dichtstbijzijnde zendmast. Ik ben hier reeds uitgebreid op ingegaan in vorige artikels.

3. Wees alert op ‘voodoo’.

4. Vecht terug. Later meer daarover.

Slechte voodoo

Nu over naar de kern van dit verhaal. Deze zwarte magiërs doen in principe één ding: gedurende je slaap (maar soms ook overdag) jou slechte energie toesturen die je organisme dan (extra) moet verwerken. Het tegenovergestelde principe van healing dus eigenlijk. Healing is immers gebaseerd op het schoonmaken van het subtiel energetisch systeem, zodat ziekte kan verdwijnen. In dit geval gaat het om ‘vuil maken’.

zwarte magie

Deze slechte ‘voodoo’ energie kan gericht worden ingezet, bijvoorbeeld aangehaakt worden in iemands hart of ander zwak orgaan of zwakke plek. Bij een overmaat aan slechte energie krijgt je organisme last van oude kwaaltjes. Het ontbreekt je dan aan energie, nog los van het feit dat het lastig slapen is als je voortdurende nachtmerries hebt die je wakker doen schrikken.

De kunde en helderziendheid van degene die deze voodoo uitvoert is vanzelfsprekend van belang voor het effect ervan.

“Als iemand over dit soort energie beschikt dat ik in me heb, zullen er altijd mensen zijn die haar voor andere doeleinden willen misbruiken, ook voor politieke doeleinden. Op een dag kwam er een man bij me voor een healing die gehoord had van mijn vermogen om genezende olie te materialiseren. Na twee of drie sessies deelde hij mee dat hij als geheim agent werkte voor een Zuid-Amerikaanse regering. Omdat hij wist hoe nauwkeurig een goede paragnost kan zijn, bood hij me een grote som geld aan om als helderziende informant te werken om staatsvijanden aan te wijzen. Dit klinkt misschien vergezocht, maar ik heb genoeg excentriekelingen ontmoet om te weten dat zijn aanbod echt was, ook al was het een vreemde man. In sommige landen worden helderziende vermogens alom gerespecteerd en op deze manier geëxploiteerd.”

Anders dan in dit fragment uit het boek ‘Stem van de Bron’ van healer Geoff Boltwood (‘Tareth’) misschien wordt gesuggereerd, hebben inlichtingendiensten als CIA, NSA een uitgebreide afdeling met psychics in dienst die momenteel wellicht overuren draaien. Deze werken samen met of in opdracht van andere geheime diensten wereldwijd.

Ik heb door de jaren meerdere malen kunnen ervaren hoe het typisch een dag of twee-drie duurde voor ‘de bestelling’ werd uitgevoerd, vaak voorafgegaan door een uitgebreid fysiek bezoek van een overvliegende helikopter. Lees: als ik weer ‘stout’ was geweest. Datvwas dan nadat ik weer eens spijkers met koppen had geslagen met orgonite op het terrein. Of een ‘verkeerde’ post online had gezet. Ook bij of vanuit de vrijmetselarij heb ik dezelfde praktijken mogen ervaren, al weerhoud ik me ervan om hier alle vrijmetselaars over één kam te scheren, iets wat al te vaak gebeurt.

Voorbeeld: Tisjeboy Jay

Voodoopraktijken worden al sinds mensenheugenis gebruikt om (politieke) tegenstanders onschadelijk te maken of stokken in de wielen te steken. Dit is geen folklore maar een ‘schone’, praktische manier om dingen op te lossen. Iedereen die wel eens dagen of weken aan elkaar ’s nachts wakker geworden is, weet wat dit doet. Als illustratie hieronder de recente getuigenis van Tisjeboy Jay, die door het establishment overduidelijk gemist kan worden als kiespijn. Het gaat mij om de tweede helft van het filmpje. De kans dat zijn slaapproblemen op zijn minst mee veroorzaakt worden door voodoo is volgens mij zeer groot.

Tisjeboy Jay: Ik kap ermee!

En, nu we toch in de voorbeelden van de showbusiness zitten, nog enkele voorbeelden:

Iemand als Frank Zappa, die politiek zeer onwenselijk was en op vrij jonge leeftijd aan kanker overleed…
Iemand als Whitney Houston, die ijs en harten kon doen smelten en eigenlijk aan massahealing deed en te vroeg stierf, blijkbaar het noodlot aantrekkend…
Iemand als George Carlin, die ongetwijfeld ook een heel aantal levensjaren heeft moeten inleveren als gevolg van psychics die hem flink onderhanden genomen hebben. Als u deze man nog niet kent, zijn stand-up comedy was soms zeer to the point (hier in dit filmpje vooral in het tweede deel)…

George Carlin – The Three Categories of Brainwashing

Als het allemaal te erg wordt, kan men natuurlijk nog altijd overgaan tot vermoorden, maar dat komt vermoed ik met wat karmische problemen (en wellicht wat praktische). Coluche, een Franse komiek die de politie en daarmee het gezag voortdurend op efficiënte en hoogst ongewenste manier belachelijk maakte waar dat gepast was, bekocht het met zijn leven in een verdacht verkeersongeval.

Terugvechten

Gedurende jaren aan een stuk ben ik één of twee keer per week in de Etheric Warriors chatgroep samengekomen met een aantal mensen die flink in de vuurlinie lagen in de tijd: ik kon teren op de ervaring van Don Croft en zijn helderziende vrouw Carol Croft, Dooney (Laura Weise) en haar man Dr. Stevo, Georg Ritschl van Orgonise Africa en later ook Francisco van orgonita.eu. Dat waren de zogenaamde ‘wounded warriors’ chats – de naam zegt het al – waarin we elkaar om beurten (degene die er die week behoefte aan had) een healing gaven door energie te sturen.

Deze aanpak heb ik mezelf in die chats dan ook al doende eigen gemaakt en daar gaandeweg mijn eigen weg in gevonden. De synergie van deze chatgroep was dermate sterk (ook al zat iedereen op een andere plek van de wereldbol) dat velen onder ons spontaan helderziende beelden of flarden kregen. Het was een subtiele combinatie van beelden doorkrijgen, erop reageren met andere beelden of gericht energie sturen volgens verschillende tactieken. Ook kregen we vaak de hulp van dolfijnen die dan etherisch meekwamen ‘vechten’ tegen de ‘slechte’ psychics of hun opdrachtgevers.

Het had eigenlijk nog het meest weg van het gevecht der tovenaars in de Walt Disneyfilm Merlijn de tovenaar. Er is geen makkelijke manier dit uit te leggen. Ik wilde niet aan dit stukje persoonlijke geschiedenis voorbijgaan, ook al klinkt het misschien als het relaas van een geestesgestoorde. De manier waarop het voor mij duidelijk werd dat dit allemaal geen oververhitte onzin is, was de enorme boost aan energie die het me keer op keer gaf, en de hele reeks met’ confirmaties’ zoals Don Croft het graag noemde. Geen oorzaak-gevolg relatie, maar desalniettemin erg mysterieus hoe we sommige aanslepende problemen met een of twee sessies weg kregen.

Ongeziene interferentie

Nu wil ik je graag op weg helpen:
Eerste stap is (h)erkennen dat er mensen van vlees en bloed bezig zijn met jouw subtiele energie te dwarsbomen. Dit besef is parallel aan het besef dat dit in de sociale ruimte, (‘out there’) ook gebeurt met afzichtelijke ‘kunst’, agressieve gebouwen, triomfbogen, obelisken, enzovoort. Ik verwijs naar eerdere posts over orgonite. Maar proficiat, dus: je bent blijkbaar goed bezig. 😊 Nu de bewustwording nog dat je goede acties onverwachte consequenties hebben.

Opdat je dat nog lang zou kunnen blijven doen, is het misschien nodig dat je eerst je zaakjes energetisch weer op orde krijgt. Misschien is het moment gekomen om dat gezondheidsprobleem dat weer opspeelt eens grondig te laten behandelen door een alternatieve therapeut (of allopathisch arts) naar keuze.

Je kunt er ook voor kiezen, en dat zal vroeg of laat nodig zijn, je te verdiepen in het jezelf verdedigen tegen aanvallen met subtiele energie. Het is niet alleen nuttig voor het soort ongeziene interferentie dat je te beurt valt, maar het zal je ook meer inzicht verschaffen in je normale sociale interacties en in de wereld zoals die draait.

Mijn ervaringen

Ik heb via Dooney een aantal technieken aangeleerd om energie te sturen vanuit het hart, ook wel boosten genoemd. Ik verwijs naar haar website voor uitleg. Haar hele website is een schat aan inspiratie en illustratie over dit onderwerp. Er is een venster met ‘categories’ in de meest linkse kolom. Eén daarvan gaat over boosting.

Naast de wekelijkse chatsessies, ben ik in mijn slaap gaan voelen wanneer ze op me werkten. Dit gebeurt het vaakst kort voor zonsopgang. Je etherisch lichaam is dan blijkbaar het gemakkelijkst te beïnvloeden. Als ze op mij werken voelt het voor mij als een soort trilling of lichte tinteling. Ik kreeg typische dromen waarbij ik werd belaagd dor een helikopter. Mijn onderbewuste herkende de energie van de helikopters (die mij overdag fysiek vaak kwamen intimideren na het giften) blijkbaar als dezelfde als die van de nachtelijke psychic attackers.

Gaandeweg heb ik geleerd mezelf wakker te maken, en in real time mentaal te gaan terugvechten, Dat doe ik met een stuk orgonite of een powerwand (zie verder) in mijn handen. Omdat orgonite ook een zeer krachtig instrument is om die psychische energie af te wenden, waren dat zeer leuke en leerrijke momenten. Vaak stopten de aanvallen zo al vrij gauw. Ik beeld me zo in dat die aanvallers er flink ziek van werden.

Door orgonite in je slaapkamer of zelfs in je bed te hebben liggen vermindert het effect van de aanvallen sowieso flink. Je kunt hierbij gebruik maken van bevestigingen (affirmaties), of je eigen systeem bedenken. De weinige momenten dat ik er nog last van heb, zet ik mijn powerwand aan: een stuk orgonite in een koperen buis met een om het kristal gewonden coil die aan 15 Hz pulst.

Toughen up!

Slaag je er niet in om wakker te worden en besef je in de ochtend dat je ‘weer slecht gedroomd hebt’, of word je met een kater wakker, dan kun je jezelf best even 5 of 10 minuten healen met een stuk orgonite in je hand. Net als bij het aanvallen van een attacker verbind je je mentaal met het orgonite, je eigen hartregio en de aanvaller, of jezelf en je aura. De kracht van je intentie stuurt deze energie de goede kant uit. Je mag hierbij je fantasie uitgebreid je werk laten doen. Gouden regen, licht en liefde, wat je maar inspireert. En … dat kan ook geweld zijn! Je leest het goed: vanuit je plek waarop JIJ wordt aangevallen is er niets op tegen om het zware geschut boven te halen: een kanon of zo, of gericht bijvoorbeeld de hartstreek van de aanvaller te bewerken met een mes. Typisch knijp ik zelf het hart van mijn tegenstanders helemaal dicht, omdat dat beeld voor mij het best werkt. De aanvallen stoppen dan snel. Ik weet dat dit sommige lezers zal choqueren. Ik begrijp het, want ik kom ooit van hetzelfde (gehersenspoelde) standpunt. Maar:
we need to toughen up.

Net zoals voor degenen die momenteel fout bezig zijn niet tot inzicht zullen komen door licht en liefde, is het drukken of weggedrukt worden. De leidraad hierbij is voor mij steeds geweest dat de energie weer ging stromen. Als de boosheid om zoveel onrecht dat mij wordt aangedaan er oprecht is, dan kan het een kanaal van rechtvaardigheid worden. Ik heb het hierbij duidelijk over de subtiele energetische strijd en dit is geenszins een betoog of oproep tot fysieke geweld, laat dat duidelijk zijn. Vraag jezelf af of degene die jou  willens en wetens voor een zak met geld kwaad wil berokkenen recht heeft op een halfbakken antwoord. Mocht je (nog) niet overtuigd zijn, dan mag je net als ik altijd met Licht en Liefde beginnen, maar keep an open mind about it.

“It is high time for the living to get tough, for toughness is indispensable in the struggle to safeguard and develop the life-force; this will not detract from their goodness, as long as they stand courageously by the truth”

— Wilhelm Reich

Lichtmerries

Ik zal nog een voorbeeld geven: de dodecahedron. Bekijk deze geometrische figuur even op wikipedia. De dodecahedron is een zeer goede geometrische constructie om etherisch mee te werken: je stopt er ‘vijanden’ in, of je bouwt mentaal als bescherming een dodecahedron om je heen.

Je kunt ook ervoor kiezen op een later moment in de dag terug te vechten. Ik ben soms zelfs in staat op afstand te voelen of iemand slaapt of niet: dan bezorg je hen dus nachtmerries of moet ik zeggen lichtmerries’?

Veel van die psychics zetten niet hun wekker, maar opereren vanuit een andere tijdzone. Met andere woorden: je geeft ze een koekje van eigen deeg. De proactieve benadering, maar dan vanuit een healende intentie. It’s a public service! Iemand die zijn ziel verkocht heeft aan The Dark Side, zal in zijn leven versneld karmisch met zijn of haar slechtheid geconfronteerd worden door jouw levensbrengende energie (zelfs al komt die onder de vorm van een mes).

De powerwand

Ik heb de powerwand hierboven al kort beschreven: Het is de enige uitvinding waarvan Don Croft het ontwerp niet gedeeld heeft met de wereld, maar enkel met een paar orgonite-verkopers (orgoniseafrica.com en ctbusters.com). Don noemde het een ’trainingswheel’ voor psychics.

Het is een koperen buis, gevuld met de gekende orgonite matrix van aluminiumdraaisel en polyesters hars, omheen een centraal kristal gegoten, waaromheen weer een coil gewonden zit die verbonden is met een 15Hz zapper circuit. Dit zappercircuit wordt gevoed door een 9V batterij. Je kunt een powerwand dus aan- en uitzetten en als hij aanstaat hebben aanvallers meer moeite om ‘door’ te komen. Het helpt je ook om je eigen aanvallen sterker te maken.

Powerwand Orgonise Africa

Powerwand

Ziezo, dit is het voorlopig, het is verre van een compleet artikel, maar het onderwerp moest aangesneden worden. De problemen die velen nu ondervinden, doordat ze het bestel onderuit aan het halen zijn, komen met de verantwoordelijkheid een stap te zetten in de eigen ontwikkeling. Het komt er op aan zelf veel gevoeliger te worden en aan dit onderwerp aandacht te gaan besteden. Beseffen dat mentale kracht in staat is tot beïnvloeden op afstand. Healing bestáát, en is verrassend concreet. Meer nog: de ‘dark side’ doet dus aan anti-healing. Het besef van deze realiteit zal voor sommigen zelfs noodzakelijk worden om recht te blijven in deze wereld.

Dit alles kadert volgens mij in een wijder proces waarbij we als mensheid weer bewust onze energetische plek gaan opeisen. In onszelf, maar ook in onze omgeving leren kijken en voelen. Het succes van bijvoorbeeld Feng Shui waarbij je woonomgeving soms op verrassende wijze een spiegel van jezelf blijkt te zijn, maar waarin ook kennis over de subtiele energie wordt toegepast.

De grootste valkuil lijkt me bij dit leerproces te veel te gaan ‘zweven’. Zonder op hol te slaan in magisch denken, groeien in je observatie en leren spelen met intentie. Het gaat in tegendeel zelfs eerder om het concreet werkbaar en praktisch maken van het concept subtiele energie. Zonder het weer opnieuw ontwikkelen van deze kennis zijn we verloren. Dan riskeren we (opnieuw) te worden geïnfiltreerd en in het ootje te worden genomen door mensen of wezens die bedreven zijn in zwarte magie.

“Unless we proceed cautiously, there might well arise a few generations of mystics who conceive of the orgone metaphysically, divorced from non-living nature and who do not comprehend it from the standpoint of natural science. And it seems to me that we have more than enough mysticism as it is.”
— Wilhelm Reich

Wilhelm Reich was met zijn orgone accumulator en orgone cloudbuster een meester in het praktisch maken van wat voorheen ‘esoterische kennis’ werd genoemd (in de negatieve zin van het woord). Jammer genoeg heeft hij wellicht pas volledig op het einde beseft dat hij in het overheidsapparaat bijna alleen maar vijanden had. Ook zijn voortijdige ondergang is ongetwijfeld gedurende jaren etherisch ‘voorbereid’ met behulp van zwarte magie.

 

Foto’s: LeandroDeCarvalho
Foto op Home: Sammy-Sander

 

Gerelateerd

Orgonite maken en giften: een handleiding en achtergrond – pdf nu beschikbaar

Met orgonite maken we het verschil

Loskomen uit het veld van verdwazing

 

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Tina schreef:

  Ik heb de grootste PowerWand aangeschaft, DANKZIJ dit artikel.
  Na 2 jaar kan ik eindelijk weer slapen. (PW 3 wk. in gebruik)
  De aanvallen waren eerst nog zwak, maar nu geheel verdwenen.
  Ben zelden ondersteboven van een “hulpmiddel”, maar deze PW kan ik aanbevelen.
  Maar ik verwacht dat bij een ieder de situatie anders is.
  Zoals ik al eerder schreef waren de orgonites niet opgewassen tegen dit geweld.
  Ik slaap nu erg veel want het lichaam is totaal gesloopt.
  Het is maar goed dat het winter is…

  • Tina schreef:

   Weer heftige aanvallen. Het begon zodra ik het bovenstaande had geschreven. Jammer.

   • Dirk Verelst schreef:

    Uiteindelijk ‘moet’ je zelf je grenzen aangeven, de powerwand is een hulpmiddel, of zoals een Don Croft het noemde een ’training wheel’. Het is vaak 3 stappen vooruit, 2 achteruit. Je hebt een voet in de deur, probeer er vertrouwen en positiviteit uit te putten, dat is het halve werk…

    • Tina schreef:

     Dank je wel Dirk.

     Ik ben echt heel blij met de PW.

     Zo snel als het lichaam deze energie heeft opgepikt is ongelofelijk.
     Ik zie ook de energieen vanuit mijn ooghoek door de kamer gaan.
     En ik overdrijf niet als ik zeg dat hij geen dag later had moeten komen… het was kantje boord.
     Die nachtaanvallen zijn enorme energie slopers.

     Ik lees ook de aanbevolen websites, er is nog veel te leren en ik ben zeer dankbaar dat er mensen zijn die de moeite nemen alles te verwoorden.
     Je schrijven kunnen wat mij betreft niet lang genoeg zijn Dirk.

 2. Elf schreef:

  Ik word nu al twee jaar steeds heviger getarged, ik ben gehacked gevolgd cyberstalking, en nu elke nacht met dew aangevallen in het hoofd zo zwaar dat ik zowat flauwviel en ook brainhack. Op de torso kreeg ik een blast dat ik naar achter schoof in bed.

  Intimiderende Helikopters heb ik ook gehad boven mijn huis. Ze laten mij ook weten dat ik privacy meer heb en dat ze de gedachten weten, fourth industrial is een feit.
  Maar de nachtelijke aanvallen zijn nu onophoudelijk en ben kapot..Dit valt onder marteling.
  Er is mij verteld door de politie dat ze de aangifte niet opnemen.

  Ik ben echt bang.
  Ik wist dat het erg was in Nederland maar dat ze burgers aanvallen met non lethal weapons en nog lachen bij de aanval ook is mij echt te psychopatisch om te verwerken met mijn gezond verstand.

  Ik lees op social media meer mensen die een dew ervaren maar nog niet van de tech afweten

 3. Eline schreef:

  Ik ben jou heel dankbaar Dirk voor deze actie. Heb hier nog nooit met iemand over gesproken, ook omdat ik het zelf nauwelijks kon geloven: zoveel actie naar mij die mezelf ziet als een klein radertje in het geheel. Dank voor je tips, ik heb er nu al wat aan. Maar wat zou ik graag hierover delen met medestanders / lotgenoten.

  • Dirk schreef:

   Hoi Eline, blij dat je er wat aan hebt. Sommige mensen worden ook ‘zonder reden’ aangevallen, dit ligt dan aan hun specifieke energie, of aan wat ze in de toekomst nog gaan betekenen. De NWO grapjassen zitten met een kaartenhuisje dat bij het minste kan instorten, en ze kunnen maar tot een bepaalde datum in de tijd vooruit kijken denk ik (dat zou zomaar augustus 2023 kunnen zijn), vandaar dat het alle hens aan dek is. Het is voor hen echter een gevecht tegen de wetten van het Universum, ze zitten vast in de illusie van het maakbare, volgens mij. We zitten echt in een bewustzijnsoorlog… “If the situation was hopeless, their propaganda would be unnecessary.”
   De 35mm powerwand van Orgonise Africa (plus extra zapper nodig) is een goede investering (het allergrootste model is niet echt nodig IMHO) en de in het artikel vermelde site van Dooney zou je voldoende moeten kunnen inspireren om een flinke stap te zetten. Veel succes.

 4. sretouw schreef:

  Het werd tijd dat zwart magische aanvallen aandacht krijgen. Wordt nog steeds als fabeltjes afgedaan…. door de aanvallers. Zelf ben ik al 25 jaar een strijd tegen dergelijke aanvallen aan het voeren en mijn ervaring is dat een gepersonaliseerde methode het beste werkt omdat daar geen ‘boeken’ ed. over bestaan. Heb een systeem uitgewerkt dat puur mentaal is en waar geen fysieke elementen bij horen. Zo is het niet te traceren. De Violette Vlam speelt een grote rol maar ook Licht, alles via een eigen grafisch model uitgestuurd naar de aanvaller. Na een tijdje opereren de aanvallers via zielafsplitsingen maar daar heb ik ook een oplossing voor bedacht.. Het is belangrijk om in alle werkelijkheden: parallel, verleden, heden en toekomst te handelen. De evolutie van mijn aanpak nam jaren in beslag..

  • sretouw schreef:

   En ja, orgonite neemt een belangrijke plaats in voor een algemener welzijn en bescherming tegen elektromagnetische straling allerhande. Mijn huis staat er, samen met shungite, vol van. Ik ga ook nooit buiten zonder orgonite op zak

 5. Nelia schreef:

  Uit het hart gegrepen Dirk, ik zit er middenin.

 6. Tina schreef:

  De aanvallen in bed zijn zoals u beschrijft en met preciesie uitgevoerd, vandaag niet op hart/longen/zenuwstelsel maar het onderlijf.
  Wees ook bedacht op laag geluid.
  Mijn dank is groot voor het artikel.
  Ik wens een ieder sterkte..
  Tina

  • Tina schreef:

   Gedaan wat je voorstelde Dirk, ik was inderdaad te aardig.
   Was erg moe, ging om 17:00 naar bed. Werd direct bewerkt met trillingen en heb me snel jouw hartvermorzelaar eigen gemaakt. Het was hard werken, maar mijn eigen energie was haast niet te stoppen.
   Ik heb het hele zootje opgeblazen..
   Mooi zo, kon ik gaan slapen…. toen werd het brom geluid gepresenteerd.
   Dat kon ik niet stoppen, Met de orgonites om mij heen en ook in mijn handen zakte ik wat weg.
   Het geluid werd minder. Maar ze hadden me gefopt. Iets later voelde ik de trillingen op een andere manier, niet zo heftig, maar nog meer gericht op organen, samen met het wat zachtere brom geluid.
   De vermorzelaar heeft overuren gemaakt.
   21:00 weer bij de mensen, zo fris als een hoentje.
   Bedankt Dirk, jouw info is voor mij van onschatbare waarde,
   Tina

   • sretouw schreef:

    Tot nog niet zo lang geleden kreeg ik op het moment van inslapen vaak een enorme dreun op mijn zonnevlecht of hartchakra. Voelde als een vuistslag. Was telkens de voorbode van een aanval waarbij mijn eigen energie misbruikt werd om mij aan te vallen. Tot ik in een boodschap van AE Michaël las dat je de engelen kan vragen om een engelbewaarder voor elke buitendeur en raam te plaatsen. Doe dit nu al enkele weken en krijg geen dreunen meer. Wel blijven de aanvallen daarom niet weg maar mijn eigen energie wordt niet meer afgetapt en de frequentie is drastisch verminderd.

    • Tina schreef:

     Dank je wel sretouw. Nee, het stopt niet. Gisteren weer helemaal mis, ik had geen verweer deze keer. Psychische en lichamelijke terreur, ik ken dat van mijn psychopatische ex. Dit is zo ong. het zelfde, maar met andere middelen. Ik blijf zoeken naar de juiste aanpak. Geef niet op!

 7. El Roos schreef:

  Geef mij de wapenrusting van G’d maar.

 8. ij. werkhoven schreef:

  Dank voor het uitgebreide leerzame en herkenbare artikel van dr. Dirk Verelst.
  Hier kan ik zeker wat mee in m’n leven naar verder. Nogmaals dank, helder en concreet.
  met vriendelijke groet,
  IJbelina Werkhoven

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.