Alweer enorme branden in Californië en opnieuw klopt er niks van

Net als vorig jaar november zijn er weer grote branden uitgebroken in Californië  In de media wordt over bosbranden gesproken, maar dat is geen correcte benaming. Het is een soort hellevuur dat op meerdere plaatsen tegelijk ontstaat en met sterke winden wordt voortgedreven.

Het blog State of the Nation plaatste op 25 oktober een uitgebreide analyse van de recente gebeurtenissen. Bottom line: het gaat om brandstichting. Doel zou onder meer zijn om grote gebieden te ontvolken.

Hieronder een video, die het begin van een van de branden laat zien. We zijn getuige van een explosie met een straal van naar schatting 75 kilometer. Direct daarna breekt de hel los.

Het is eenzelfde beeld als vorig jaar met de brand die het stadje Paradise verwoestte. Ook die brand begon met een enorme explosie. Zie hiervoor de links onderaan deze posting.

 

 

Deze beelden zien we herhaald in de onderstaande, uitgebreidere video, maar bovendien zien we daar het begin van de brand door de het oog van een webcam. Het is meteen duidelijk dat dit geen bosbrand is.

 

 

Gerelateerd

Paradise is overal

Er is van alles mis met de ‘natuurbranden’ in Californië (2018)

Nogmaals over de branden in Californië: visueel bewijs van ‘fals flag environmental terrorism’

 


Volg ons op Mastodon!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Willem schreef:

  Jullie zullen deze video en de boodschap aangaande Agenda 2030 al wel langer kennen maar het leek me toch de moeite om het te plaatsen in deze. Kan aan mij liggen maar ik kreeg een heel vervelend gevoel in mijn ¨guts¨ toen ik het bekeek, de boodschap is duidelijk maar het gevoel erachter bevalt mij niet, Oordeel zelf,

  • Fred Teunissen schreef:

   Ja, ik heb deze video al een paar keer gezien. Hij is inderdaad belangrijk. Rosa Koire legt er goed in uit wat de Agenda 2030 van de VN betekent: gedwongen ontvolking van het platteland en concentratie (en controle) van de bevolking in grote stedelijke centra. Wat je tegenover deze New Worl Order kunt stellen is de New Local Order: kleine, zelfvoorzienende gemeenschappen en coöperaties in de landelijke gebieden. Ook in de stad kun je veel goede dingen doen, maar wie in de gelegenheid is kan nu beter naar het platteland gaan om daar stand te houden tegen deze druk.
   Dit is een video die ik gisteravond zag die hierop aansluit:
   mastodon.nl/@eddy…5816521794
   De man die hier geinterviewd wordt tijdens het boerenprotest in Den Haag legt een link met het landbouw- en natuurbeleid in ons land. Ik weet daar het fijne niet van, maar ik vermoed dat hij gelijk heeft.
   Iets om dieper in te duiken.
   De branden in Californië laten zien hoe extreem gewelddadig deze ontbolking daar nu is. Dat is niet de ver-van-mijn-bed-show, maar een teken aan de wand.

   • Willem schreef:

    Ja die had ik gezien Fred, de grote randstad of een soort commandocentrum wie zal het zeggen. Het is in ieder geval geen ver van mijn bed show zoals je terecht op merkt. Ben benieuwd tot wat dit gaat leiden en wat er nog tegen te doen is want dit lijkt steeds meer een doemscenario met zeer onprettige vooruitzichten. Heb jij daar nog een idee over?

    • Fred Teunissen schreef:

     Ja, ik vind dat we kleine, weerbare gemeenschappen moeten vormen (zie de link in mijn vorige reactie). Voornamelijk op het platteland, maar ook in de steden voor wie daar niet weg wil of weg kan. Kleine kernen die een flink deel van het eigen voedsel verbouwen en veel doen aan healing en spirituele groei. En die zorgen dat ze stralingsluw blijven. Voor stad zowel als platteland geldt dat we een betere protectie tegen straling nodig hebben. In materiële zin en in spirituele zin.
     Ik verwacht veel ontwikkelingen de komende jaren rond deze thema’s.
     Dit is overigens allesbehalve een doemscenario. Het is een aanpak die het nuttige (defensie) met het aangename verenigt (gezond, natuurlijk, sociaal en creatief leven).

 2. Willem schreef:

  Het is een heel rare wereld geworden waarin velen zich niet meer thuis voelen, hoe groter de leugens hoe minder ze worden opgemerkt en hoe dommer de overheden des te meer ¨macht¨ ze behouden.

We stellen je reactie op prijs. Je kunt hem hieronder plaatsen. Probeer zo kort en bondig mogelijk te zijn. Als je echt wat meer woorden nodig hebt, dan is 300 woorden het maximum. Alle reacties worden gemodereerd. Het kan daarom even duren voordat je reactie zichtbaar is. Wil je een link opnemen in je reactie, vergeet dan niet er https:// voor te zetten.